Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Za sabo smo krepko pustili mesec marec in to, da smo z Neodvisnikom nekoliko pozni, botruje obilica dela, ki ga na Inštitutu opravljamo. V marcu smo v svoj program prav tako umestili precej brezplačnih vsebin, ki vam prinašajo tako koristi kot tudi ugodnosti. Kaj smo počeli in kam smo usmerjeni, preberite v naših rednih mesečnih novicah. Prijetno branje.

Kaj smo počeli v preteklem mesecu

Tedenska javljanja v živo na temo vseh neodvisnosti:

V minulem mesecu smo za vas ponovno pripravili pogovore v živo z naslednjimi vsebinami:

Vse naše Facebookove pogovore v živo najdete TUKAJ.

Knjižni klub za osebno svobodo

V Knjižnem klubu smo izbrali knjigo avtorja Dejana Krajlaha: Učbenik uspeha. So ljudje, ki verjamejo, da se življenje pač zgodi in čakajo. In so ljudje, ki se odločijo, kako bodo živeli to življenje. Te zadnje prepoznamo, ker puščajo pečat. Močni so, ker so se odločili, da bodo živeli pod svojimi pogoji.

Vsi s sabo nosimo nekakšen notranji smerokaz. Če je stvar dobra, se čuti dobro. Če ni, se ne. Preprosto. Kar ni tako preprosto je doumeti, da je za to, da se nekaj spremeni, treba nekaj spremeniti. Delovanje na enak način in pričakovanje drugačnih rezultatov je največja neumnost, kar jih je.

Posnetek pogovora z avtorjem si lahko ogledate TUKAJ.

Ker se v marcu prebuja tudi pomlad in z njo narava, smo v Knjižnem klubu gostili tudi avtorico knjige Narava vedno zmaga, dr. Katjo Rebolj, ki je med drugim tudi naša strokovna sodelavka na področju telesne neodvisnosti. Katja je nabiralka in raziskovala divje hrane. Z njo smo se pogovarjali o najbolj popularni hrani iz naših travnikov, gozdov in vrtov.

Posnetek pogovora si lahko ogledate TUKAJ.

Uspešne zgodbe

V mesecu marcu smo izvedli tudi napredni delavnici, Kako doseči finančno neodvisnost z Matjažem Štamulakom in Moja knjiga finančnega uspeha s Silvestrom Kmetičem, saj so premiki na trgih iz vidika financ zaznamovali prva dva meseca letošnjega leta. Udeleženci online delavnic so tako iz prve roke dobili aktualne informacije in konkretne, uporabne napotke. Finančni in poslovni uspeh ter zadovoljstvo, so gibalo napredka ter razvoja.

Kaj pripravljamo?

Celostno nad stres

Interaktivna in gibalna online delavnica, s katero boste dobili praktična orodja za spopadanje s stresom!

Ste pogosto nemirni in razdražljivi? Imate kdaj občutek, da ne obvladujete svojega življenja in vam stvari polzijo iz rok?

Z uravnoteženo prehrano, gibanjem in sprostitvijo lahko naredite ogromno!

Na celodnevni online delavnici “Celostno nad stres” boste dobili nabor učinkovitih orodij, s katerimi boste lažje dosegali dobro zdravje, notranji mir in jasnost uma. S temi orodji boste dobili večji vpliv nad svojim vedenjem in odzivi telesa, čustev in uma v stresnih situacijah. Delavnica je na sporedu že to soboto, 17. aprila 2021, zato ujemite zadnje prijave!

Tokrat v odlični ponudbi! Preverite TUKAJ.

Dogodki in delavnice

Investiranje v kriptovalute – online tečaj

Ponujamo vam možnost, da se tudi vi učite od najboljših, saj vam bo vsebina online tečaja o investiranju v kriptovalute dala konkretne napotke in znanje, ki ga potrebujete za uspešno in varno investiranje. Tisti, ki želite znanje o kriptovalutah poglobiti, pa boste dobili ustrezne informacije, v katere kriptovalute investirati, kakšne strategije izbrati in spoznali, kako trgujejo uspešni trajderji.

Izkoristite ugodno ponudbo in si zagotovite dostop še danes! Za več informacij kliknite TUKAJ.

Prvi koraki do neodvisnosti

Za vas smo pripravili online program v obliki interaktivne delavnice, ki vam bo pomagal postaviti in pregledati temelje vašega življenja na vseh štirih področjih (miselnosti, finance, zdravje ter energije in okolje). Zasnovali smo ga z namenom, da vam pomaga pregledati in dograditi znanje, ki bi ga morali vsi ljudje pridobiti v zgodnji mladosti, pa ga na žalost v večini primerov ne. Program vam bo pomagal narediti analizo najbolj pomembnih področij v življenju in vas opremil z znanjem več strokovnjakov za pot do neodvisnosti.

Več o programu in ponudbi boste našli TUKAJ.

Ne zamudite enkratne in cenovno ugodne priložnosti za to, da preverite, kako stojijo vaši temelji, in da jih, kjer je treba, dogradite, ker samo neodvisen posameznik je dober posameznik za prihodnjo družbo.

Kje nas najdete?

Za vas vedno znova pripravljamo nove vsebine in sveže spletne delavnice, ki so za trenutno obdobje ter v splošnem za pot do svobode pomembne. Zato vas vabimo, da nas spremljate na socialnih omrežjih ter preverite našo spletno stran za nove vsebine in ponudbe.

Več informacij o delavnicah boste našli na spodnjih povezavah povezavi:

https://neodvisnost.si/trgovina/

https://izobrazevanje.neodvisnost.si/

Online vsebine

Vabimo vas, da redno spremljajte naš FB profil, našo spletno stran in naš YouTube kanal za nove vsebine, saj delimo veliko brezplačnih nasvetov in napotkov, kako se v teh časih pravilno odločati in hoditi po poti neodvisnosti, ki je še kako pomembna v časih, v katerih živimo in verjamemo, da bo čedalje bolj.

Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Naš YouTube kanal.

Naš Facebookov profil.

Zaključek

Tudi v marcu smo se na Inštitutu posvečali izboljšavam in novostim, ki vam jih bomo predstavili preko svojih informacijskih kanalov. Snujemo vedno nove projekte in delavnice, veseli smo, ker nam sledite in se udeležujete naših dogodkov.

Naš cilj še vedno ostaja enak, čim več ljudem pomagati do dobrih temeljev za vsakodnevno življenje in seveda svobode. Še naprej vas bomo spodbujali k napredku in pozitivnemu pogledu na prihodnost, kar verjamemo, da je v teh časih še kako pomembno. Pazite nase, ostanite pozitivni in svobodni!

Ekipa inštituta za neodvisnost