Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Kako pa se vi spopadate s poletno vročino? Končno smo dočakali nekaj pristnega poletnega vzdušja. Dogajanje se je vrnilo na ulice, dnevi so daljši, diši po morju in v večini izmed nas se je prebudila raziskovalna žilica, ki nas žene novim dogodivščinam naproti.

Kljub temu, da je čas dopustov že v polnem razmahu, smo vam tudi v preteklem mesecu na Inštitutu za neodvisnost ponudili pestro paleto vsebin z zanimivimi gosti, ki jih do sedaj na Inštitutu še niste imeli priložnosti videti. Morda ste kakšno izmed njih zamudili, saj podobno kot ogromno drugih, več časa preživite na prostem, smo pa zato za vas pripravili povzetek dogajanja, ki vas čaka v nadaljevanju.

Tedenska javljanja v živo na temo vseh neodvisnosti

Zdrav življenjski slog brez ekstremov (Telesna neodvisnost – Jan Kovačič)

Zdravo telo in močan notranji duh sta naša zaveznika za kakovostno vitalno življenje, ki je pogoj, da živimo na polno in uspešno kljubujemo vsakodnevnim naporom. Kako ju doseči, smo se pogovarjali z osebnim trenerjem Janom Kovačičem in Denisom Bornškom.

Finance pod kontrolo (Finančna neodvisnost – Iris Addaline)

Tudi vi sanjate o finančni svobodi? Imate finančne cilje in ne veste, kako jih doseči? Pogoj za vse našteto je, da se naučite ustreznega upravljanja s svojimi financami. V finančni svet smo se tokrat potopili z mlado podjetnico s strastjo za osebne finance in plemenite kovine, Iris Addaline.

Učinkovito poletno ohlajanje prostorov (Energetska neodvisnost – Bojan Žnidaršič)

Poletje je čas, ko moramo bivalne in delovne prostore ohlajati ter s tem zagotoviti optimalne razmere za normalno delovanje svojega telesa. Klimatska naprava je dobra rešitev, ni pa edina.

Sreča: se jo da ‘’načrtovati’’? (Miselna neodvisnost – Silvester Kmetič)

Pogovor s Silvestrom Kmetičem in Žigo Goltesom, v katerem smo naredili poglobljen pogled v tisti del naših možganov, kjer se rojevajo in kraljujejo občutki.

Vse naše Facebookove pogovore v živo najdete TUKAJ.

Uspešne zgodbe meseca junija

V mesecu juniju smo se na Inštitutu prvič lotili prav posebnega 21 – dnevnega izziva VITALNIH 21.

Petnajst minut na dan smo si rezervirali zase in pod vodstvom štirih strokovnjakinj – Sabine Blumauer, Žive Leskovšek, Katje Rebolj in Simone Fabjan – okrepili svoje telo od znotraj in zunaj ter se navzeli novih navad, ki nas bodo podpirale in pozitivno vplivale na naše zdravje in počutje tudi v prihodnje.

Izziv se je sicer že zaključil, dragoceno znanje in vsebine pa so ostale, zato vas vabimo, da se prijavite in naredite konkreten ‘’reset’’ svojega počutja.

Več o izzivu in prijavo najdete TUKAJ.

Kje nas najdete?

Online vsebine

Za vas vedno znova pripravljamo nove vsebine in sveže spletne delavnice, ki so za pot do svobode pomembne. Zato vas vabimo, da nas spremljate na socialnih omrežjih ter preverite našo spletno stran za nove vsebine in ponudbe.

Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Več informacij o delavnicah boste našli na spodnjih povezavah povezavi:

https://neodvisnost.si/trgovina/

https://izobrazevanje.neodvisnost.si/

Naš YouTube kanal.

Naš Facebookov profil.

Investiranje v kriptovalute – online tečaj

Ponujamo vam možnost, da se tudi vi učite od najboljših, saj vam bo vsebina online tečaja o investiranju v kriptovalute dala konkretne napotke in znanje, ki ga potrebujete za uspešno in varno investiranje. Tisti, ki želite znanje o kriptovalutah poglobiti, pa boste dobili ustrezne informacije, v katere kriptovalute investirati, kakšne strategije izbrati in spoznali, kako trgujejo uspešni trajderji.

Več o tečaju najdete TUKAJ.

Prvi koraki do neodvisnosti

Za vas smo pripravili online program v obliki interaktivne delavnice, ki vam bo pomagal postaviti in pregledati temelje vašega življenja na vseh štirih področjih (miselnosti, finance, zdravje ter energije in okolje). Zasnovali smo ga z namenom, da vam pomaga pregledati in dograditi znanje, ki bi ga morali vsi ljudje pridobiti v zgodnji mladosti, pa ga na žalost v večini primerov ne. Program vam bo pomagal narediti analizo najbolj pomembnih področij v življenju in vas opremil z znanjem več strokovnjakov za pot do neodvisnosti.

Več o tem novem programu in ponudbi boste našli TUKAJ.

Ne zamudite enkratne in cenovno ugodne priložnosti za to, da preverite, kako stojijo vaši temelji, in da jih, kjer je treba, dogradite, ker samo neodvisen posameznik je dober posameznik za prihodnjo družbo.

Zaključek

Želimo vam, da si v prihodnjih mesecih ustvarite čim več trenutkov radosti in lepih spominov, mi pa vas bomo, kot vedno do zdaj, pričakali z novo dozo znanja in inspiracije za vaš nadaljnji razvoj in rast.

Naš cilj še vedno ostaja enak – čim več ljudem pomagati do dobrih temeljev za vsakodnevno življenje in seveda svobode. Še naprej vas bomo spodbujali k napredku in pozitivnemu pogledu na prihodnost, kar verjamemo, da je v teh časih še kako pomembno.

Želimo vam čudovito poletje, pazite nase, ostanite pozitivni in svobodni!

Ekipa inštituta za neodvisnost