Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Zaključili smo že četrti mesec leta, kako čas beži.. Se tudi vam zdi tako? Prav tako smo v minulem mesecu na Inštitutu bili aktivni in za vas pridno pripravljali sveže vsebine ter se ukvarjali z razvojem za bolj svobodno prihodnost! Upamo, da ste se v lepih dnevih aprila že kaj pokazali soncu in da je tudi vam minil zelo uspešno!

Delavnice: Svoboda je moja izbira

V začetku leta smo za vas pripravili kar nekaj delavnic Svoboda je moja izbira, ki so se izkazale za zelo uspešne in zelo dobro sprejete iz vaše strani, za kar smo nadvse hvaležni! Smo se pa tudi veliko naučili in zato bomo v prihodnjih mesecih pripravili novo različico tega dogodka, o čemer vas bomo seveda sproti obveščali. Za enkrat pa lahko izdamo samo to, da bo to obširnejša delavnica! Prepričani smo, da boste na njej uživali še bolj in dobili še več praktičnih ter uporabnih nasvetov.

Vse informacije boste našli na TEJ povezavi :

Partnerski program:

V našem partnerskem programu smo začeli s tedenskimi webinarji, kjer vas bo Tadej po korakih peljal skozi vse pomembne vidike partnerskih programov in vam pokazal kako zgraditi svoj posel ter seveda, kako z njimi zaslužiti. Poudarek bo na tem, kako to narediti predvsem v okviru Inštituta za neodvisnost. Deliti znanje je ena izmed največjih vrednot in zato na Inštitutu želimo vsem omogočiti, da do znanja pridejo, ga imajo možnost tudi deliti, povrhu vsega pa zato še zaslužiti.

Več o partnerskem programu si lahko preberete TUKAJ:

YouTube kanal

Za vse ki še morda ne veste, imamo tudi YouTube kanal, kjer z vami delimo koristne napotke vseh strokovnjakov na Inštitutu. Od tega kako se motivirati, kako urejati svoje finance, kaj narediti z plesnijo v vašem stanovanju in na kaj paziti pri vaši prehrani. Prepričani smo, da vam bodo napotki naših strokovnjakov koristili na poti do neodvisnosti.

Za povezavo do našega Youtube kanala kliknite TUKAJ.

Članski portal:

Članskemu portalu Inštituta smo ponovno dodali kar nekaj strokovnih vsebin. Od tega, kako se lotiti prenove ovoja stavbe, kaj se je dogajalo na delniških in kripto trgih v preteklem mesecu, do tega, kako urediti svojo kuhinjo. Objavljen je tudi intervju  z uspešno osebo za motivacijo pri stopanju po vaši poti do svobode!

Več o članskem portalu si preberite spodaj, v kolikor še niste naš član, si preberite TUKAJ:

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih:

V prihajajočih tednih in mesecih pripravljali tudi celodnevne delavnice iz vsakega izmed štirih temeljnih področij, prve bode že zelo kmalu na sporedu, zato si vsekakor zagotovite svoje mesto.

Več o vseh delavnicah si preberite na TEJ povezavi :

Pred nami pa je tudi en večjih dogodkov v Sloveniji, za katerega smo zelo veseli in ponosni, da ga lahko predstavimo in sicer v Slovenijo prihaja govorec svetovnega kova Jay Shetty. Poleg vsega, smo v zadnjih pripravah na edinstveno izkušnjo za otroke in najstnike, pripravljamo namreč kamp odbojke na mivki s sestrama Fabijan!

Delavnica energetske neodvisnosti:

Dileme pri odločanju so vedno velike. Olajšajte si jih z dobrimi informacijami in uporabnimi nasveti. Na delavnici boste pridobili praktične napotke in izkušnje, s katerimi boste lažje in bolj učinkovito zgradili ali obnovili hišo. Z vami bo strokovnjak v svojem poslu, Bojan Žnidaršič, energetski svetovalec, ki vam bo na praktičnih primerih pokazal, kje privarčevati pri obstoječih stroških in vse do tega, kako bo izgledala naša prihodnost kar se tiče okolja ter porabe energije za čim bolj neodvisno in okolju prijazno prihodnost.

Več o celodnevni delavnici preberite TUKAJ :

Kamp odbojke na mivki:

V letošnjem poletju pripravljamo edinstven dogodek, ki je povezan z odbojko na mivki, športom in pridobivanjem znanja na temeljnih področjih našega življenja skupaj z strokovnjaki našega inštituta ter sestrama Fabjan. Kampov se še posebej veselimo, saj bomo na njih združili praktično znanje na temeljnih področjih našega življenja, ki jih zastopamo na Inštitutu, v primerni obliki za naše mlade.

Razpisali smo tri termine, več si lahko preberete na TEJ povezavi.

Jay Shetty:

Med drugim,  želimo podpirati tudi dobre dogodke in ljudi, ki imajo znanje ter energijo, da motivirajo in premikajo meje, kar Jay Shetty kot oseba nedvomno je. Velja za najvplivnejšega influencerja na svetu in tisti, ki mu sledimo vemo, da je njegovim sporočilom vredno prisluhniti na poti do uspeha. Imamo prednost sodelovati pri promociji tega velikega dogodka, zato vas vabimo, da si več ogledate na spodnji povezavi in veseli bomo, če se bomo videli samem dogodku.

Za več informacij o dogodku z Jayem Shettyjem kliknite TUKAJ.

Celodnevna delavnica prve pomoči: Restart a heart

Ko minute štejejo! V sodelovanju z doktorjema medicine,  Ano Drobež in Jernejem Drobežem, smo pripravili celodnevno praktično delavnico prve pomoči v primeru srčnega zastoja.

Naučili vas bomo življenjsko pomembnih znanj in veščin za varno in učinkovito nudenje prve pomoči človeku, ki je v srčnem zastoju. Z obiskom delavnice boste dosegli suverenost v ključnih trenutkih, osvojili boste ključna uporabna znanja in veščine, ki lahko dobesedno rešijo življenje!

Več informacij o delavnici in prijavo najdete TUKAJ.

Za zaključek bi želeli, da se zelo trudimo za izboljšave našega sistema in članskega portala, tako, da bodo vsebine še bolj pregledne, dostopne in jasne. Veseli bomo vaših mnenj in predlogov, da bomo skupaj gradili okolje, ki nam bo vsem pomagalo na poti do neodvisnosti! Pišite nam na  [email protected]

Želimo vam čudovit mesec maj z veliko sonca, smeha in pa novih korakov po poti do neodvisnosti!

Ekipa inštituta za neodvisnost