Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Avgust je minil, kot bi trenil. Otroci so se ponovno vrnili v šolske klopi in tudi na Inštitutu za neodvisnost smo uspešno začeli z novo sezono webinarjev in pogovorov v živo, s katerimi želimo v vas vzbuditi navdih za ustvarjanje najboljšega možnega življenja.

Pretekli mesec je delno minil v dopustniškem vzdušju, delno pa v znamenju vsega povezanega s kriptovalutami, ki so spet doživljale večje premike, kar jih je postavilo v ospredje zanimanja tudi v medijskem svetu.

Pred vami je nabor vsebin, ki smo jih za vas pripravili v mesecu avgustu:

Vsak resni vlagatelj bi moral poznati ključne pasti investiranja v kriptovalute, zato je izobraževanje v tej smeri prvi pogoj za vstop na trg. Za vas smo zbrali 3 ključne veščine uspešnih kripto investitorjev!

Matjaž nam je tudi tokrat postregel s pravo kripto poslastico. Podrobneje je predstavil ključne veščine uspešnih kripto investitorjev, se dotaknil napak, ki vlagatelje lahko drago stanejo in ponudil možne rešitve, ni pa izpustil niti aktualnega dogajanja na kripto trgu, zato ogled celotnega posnetka priporočamo tako čistim kripto začetnikom kot izkušenim vlagateljem.

Ne definirajo vas vaše pretekle izkušnje! Definira vas vse to, kar verjamete, da ste oz. kar verjamete, da lahko postanete. Kreator vaših življenjskih priložnosti ste samo in izključno vi, tako da je to, kakšno zaposlitev boste privabili v svoje življenje, odvisno od vas samih.

Vse naše Facebookove pogovore v živo najdete TUKAJ. Članke pa TUKAJ.

Filmski večer z Inštitutom

Ker je bil avgust posvečen kriptovalutam vam tokrat predlagamo ogled dokumentarnega filma Cryptopia – bitcoin, blockchains and the future of the internet, ki se potopi globoko v ekosistem kripta in blockchain tehnologije ter razkriva dobre in slabe strani te kontroverzne industrije, mite, ki jo obdajajo in njene glavne igralce.

Kaj pripravljamo?

Posebej radi bi vas opozorili na prihajajoči drugi kripto webinar, ki se bo odvijal 8. septembra 2021, ob 19. uri. Zapomnite si, da lahko priložnosti izkoristite samo takrat, ko imate dovolj znanja in sprejemate zase najboljše odločitve in se znate izogniti pastem!

Zato bomo na brezplačnem webinarju podrobneje pogledali vse pomembne točke, ki jih morate obvladati kot uspešen kripto investitor:

  • Razumevanje osnovnih varnostnih mehanizmov.
  • Poznavanje zakonitosti trga kriptovalut.
  • Fundamentalna analiza projektov in tehnična analiza gibanja cen kriptovalut.
  • Investicijski načrt za investiranje v kriptovalute.
  • Strategije za obvladovanje tveganj pred izgubo ter strategije za obvladovanje čustev.
  • Tri najpomembnejše lastnosti uspešnih kripto investitorjev

Pridružite se nam!

Kar pa je še pomembneje – v septembru za vas pripravljamo napredni tečaj investiranja v kriptovalute, prvi tovrstni tečaj v Sloveniji. Tečaj, ki vam bo dal znanje, s katerim boste lahko iz kripto trga izšli kot zmagovalec, ne glede na to v katero smer se bo trg premaknil.

Več o tečaju, posameznih modulih in predavateljih ter seveda prijavo najdete TUKAJ.

Kje nas najdete?

Online vsebine

Za vas vedno znova pripravljamo nove vsebine in sveže spletne delavnice, ki so za pot do svobode pomembne. Zato vas vabimo, da nas spremljate na socialnih omrežjih ter preverite našo spletno stran za nove vsebine in ponudbe.

Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Več informacij o delavnicah boste našli na spodnjih povezavah:

https://neodvisnost.si/trgovina/

https://izobrazevanje.neodvisnost.si/

Naš YouTube kanal.

Naš Facebookov profil.

Prvi koraki do neodvisnosti

Za vas smo pripravili online program v obliki interaktivne delavnice, ki vam bo pomagal postaviti in pregledati temelje vašega življenja na vseh štirih področjih (miselnosti, finance, zdravje ter energije in okolje). Zasnovali smo ga z namenom, da vam pomaga pregledati in dograditi znanje, ki bi ga morali vsi ljudje pridobiti v zgodnji mladosti, pa ga na žalost v večini primerov ne. Program vam bo pomagal narediti analizo najbolj pomembnih področij v življenju in vas opremil z znanjem več strokovnjakov za pot do neodvisnosti.

Več o tem programu in ponudbi boste našli TUKAJ.

Ne zamudite enkratne in cenovno ugodne priložnosti za to, da preverite, kako stojijo vaši temelji, in da jih, kjer je treba, dogradite, ker samo neodvisen posameznik je dober posameznik za prihodnjo družbo.

Zaključek

Res je, da so vsebine, ki smo jih z vami delili danes, pisane na kožo predvsem kripto navdušencem, vendar vas naj opozorimo, da kriptovalute kljub razmahu, ki so ga že doživele, še vedno predstavlja zgolj 1% tradicionalnih financ, zato menimo, da ni prepozno, da tudi sami začnete pridobivati znanje s tega področja in izkoristite priložnosti, ki jih ponuja najdonosnejši naložbeni razred zadnjega desetletja.

Za zaključek naj poudarimo še, da naš cilj še vedno ostaja enak – čim več ljudem pomagati do dobrih temeljev za vsakodnevno življenje in seveda svobode. Še naprej vas bomo spodbujali k napredku in pozitivnemu pogledu na prihodnost, kar verjamemo, da je v teh časih še kako pomembno.

Pazite nase, ostanite pozitivni in svobodni!

Ekipa inštituta za neodvisnost