Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Jesensko listje so ponekod zamenjale zaplate belega, lesketajočega se snega. Medtem, ko uživate s skodelico toplega napitka v roki, vam v branje predajamo še dodatno razvedrilo – novembrski Neodvisnik. Skupaj z nami raziščite, kaj se je v mesecu novembru dogajalo na Inštitutu za neodvisnost in nekaj časa namenite usvajanju novih znanj s področij, ki vas najbolj zanimajo in za katere menite, da vas bodo najbolj podprla na vaši poti do neodvisnosti.

Tedenska javljanja v živo na temo vseh neodvisnosti:

Bojan nam je v enournem webinarju predstavil priložnosti, ki jih prinaša najnovejša podražitev energentov. Poleg drv in sekancev, ki so za marsikaterega lastnika gozda že sedaj dobičkonosna dejavnost, se je usmeril predvsem v koriščenje brezplačne energije sonca. Video si lahko ogledate TUKAJ.

Katja nam je dala vedeti, da nikoli ni prezgodaj, da začnemo razmišljati o tem, kakšen vrt si želimo prihodnje leto, v kakšen vrtnarski eksperiment se bomo podali, kakšno razporeditev želimo in katere pridelke bomo poskusili vzgojiti. Posnetek vas čaka TUKAJ.

Če tudi sami spremljate svet kriptovalut, potem so vam javljanja naših strokovnjakov s področja finančne neodvisnosti, najbrž že dobro znana. Tudi tokrat so naše znanje posodobili s poročanjem o aktualni situaciji na trgu kriptovalut in o tem, v kateri fazi cikla se nahajamo in kaj se nam obeta v prihodnjih mesecih. Posnetek si lahko pogledate TUKAJ.

Ste tudi vi med tistim, ki se soočajo s pogostimi bolečinami v hrbtenici, ki se odražajo pri dolgi vožnji v avtu ali sedenju za mizo? Se počutite omejeno pri gibanju in vadbi? Vse to lahko spremenite s čuječim in varnim gibanjem! Vas zanima, kako? Vse to in še več lahko izveste z ogledom posnetka pogovora, v katerem smo gostili strokovnjakinji s področja telesne neodvisnosti, učiteljico joge, Živo Leskovšek in učiteljico Gokhale Metode, Sabino Blumauer. Video si oglejte TUKAJ.

Silvester nam je tik pred vstopom v mesec december, ki je tradicionalno mesec upanja, iskrivih trenutkov, refleksije in zaobljub, podal napotke za to, kako poiskati notranji mir in soskladje sam s seboj in zunanjim svetom, kako premagati možganski lockdown, sprejeti kvalitetne odločitve, ki vas bodo v življenju podprle in kako aktivirati možgane, da bodo tudi v časih, ko vsi kričijo “kriza” znali videti “priložnost”. Vabljeni k OGLEDU.

  • Majhno drevesce, veliko veselje (Okolje – Anja Drašler)

Praznično vzdušje smo na Inštitutu za neodvisnost pozdravili s predstavitvijo prav posebnega, trajnostnega projekta – prijetno osvežitev v poplavi neuporabnih daril – smrečico, ki po praznikih živi naprej in nas spominja na lepe trenutke in na ljudi s katerih smo jih preživeli. Z nami je bila Anja Drašler, celotni pogovor pa si lahko ogledate TUKAJ.

Vse naše pogovore v živo najdete TUKAJ.

Uspešne novembrske zgodbe

Letošnji november si bomo na Inštitutu za neodvisnost dobro zapomnili, saj smo zagnali projekt, v katerega je bilo vloženega ogromno časa, truda in predvsem znanja naših strokovnjakov in za katerega verjamemo, da je pika na i za premostitev brezna med teorijo in prakso. Finančni portaledinstveni produkt na slovenskem trgu, ki vam ponuja vse informacije na enem mestu ter ponuja podporo in konstantno spodbudo, da se aktivno učite in s tem spremenite svoje znanje v uspešne finančne zgodbe!

Gre za platformo, ki ponuja strokovno podporo pri samostojnem upravljanju finančnega premoženja. Kot naročnik boste dobili splošno znanje in informacije o tem, kako lahko sami vzpostavite svoje lastne investicije in investirate uspešno tako na finančnih kot tudi na kripto trgih. Imeli boste podporo in nasvete finančnih strokovnjakov glede osnovnih pravil investiranja, zakonitosti trga finančnih instrumentov, aktualnih trendov in podobno.

Skratka, neverjetno orodje, ki ga lahko podrobneje spoznate in se nanj tudi naročite TUKAJ.

Izkoristite decembrsko ponudbo, v kateri na celoletno naročnino prejmete 30 % popusta! Koda popusta se glasi: december30

Kje nas najdete?

Online vsebine

Za vas vedno znova pripravljamo nove vsebine in sveže spletne delavnice, ki so za pot do svobode pomembne. Zato vas vabimo, da nas spremljate na socialnih omrežjih ter preverite našo spletno stran za nove vsebine in ponudbe.

Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Več informacij o delavnicah boste našli na spodnjih povezavah povezavi:

https://neodvisnost.si/trgovina/

Naš YouTube kanal.

Naš Facebookov profil profil.

Zaključek

Pred nami so najbolj čarobni in praznični dnevi v letu. Upamo, da jih boste preživeli v krogu tistih, ki vam pomenijo največ in v družbi katerih, čas vse prehitro mine. Proslavite svoje dosežke, majhne in velike, pustite za seboj vse slabo, iz neuspehov pa potegnite lekcije, ki vam bodo zagotovo služile kot podpora na nadaljnji poti.

Idilične zimske popoldneve si popestrite z raziskovanjem novih vsebin, ki smo jih zbrali za vas in obogateni z novim znanjem in izkušnjami, samozavestno vkorakajte v leto, ki je pred nami. Mi vam bomo še naprej stali ob strani in s kopico novega znanja skrbeli, da boste rasli in se razvijali v svobodne in zadovoljne posameznike.

Pričarajte si prečudovit preostanek decembra in se ponovno beremo že zelo kmalu.

Ekipa inštituta za neodvisnost