Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Mesec maj je za nami in upajmo, da tudi nenaklonjeno vreme v tako imenovanem najlepšem mesecu v letu. Mi smo vsekakor pozitivni in pri delu nadaljujemo z svojim ciljem, da skupaj rastemo in hodimo po poti do neodvisnosti. Z vami bi radi delili, kaj smo počeli v preteklem mesecu in kaj za vas pripravljamo v prihodnjih dnevih in tednih. Prijetno branje in upamo, da se vidimo na katerem od naših dogodkov oz. v živo in v posnetkih na naših spletnih portalih.

Celodnevni dogodek : Prvi koraki do neodvisnosti

Ker so bile naše delavnice Svoboda je moja izbira zelo uspešni in med vami dobro sprejete, smo se odločili, da za vas pripravimo celodnevni dogodek z naslovom Prvi koraki do neodvisnosti, kjer boste ves dan preživeli s strokovnjaki iz vseh štirih neodvisnosti in skupaj z njimi naredili analizo ter zastavili prve korake do vaše neodvisnosti. Dogodek bo zelo praktičen in časa bo dovolj tudi za to, da se z vsemi našimi strokovnjaki tudi osebno spoznate, se z njimi družite ter jih seveda tudi kaj vprašate.

Več o dogodku si preberite TUKAJ.

Live na FACEBOOKU:

Ker si iskreno želimo deliti znanje ter je to tudi naš prvi namen in cilj, smo za vse vas pripravili tedenske pogovore v živo, na našem FB profilu, kjer boste imeli možnost spraševati naše strokovnjake in slišati njihove odgovore iz prve roke, prav tako bodo z vami delili svoje znanje in izkušnje. Bodite z nami vsak torek od 19.30 do 20.30.

Povezavo na naš Facebookov profil najdete TUKAJ:

Praktična delavnica prve pomoči: Restart a heart

Z zdravnikoma Ano Drobež in Jernejem Drobežem, vas bomo naučili življenjsko pomembnih znanj in veščin za varno in učinkovito nudenje prve pomoči človeku, ki je v srčnem zastoju. Z obiskom delavnice boste dosegli suverenost v ključnih trenutkih, osvojili boste ključna uporabna znanja in veščine, ki lahko dobesedno rešijo življenje!

Vse dodatne informacije o delavnici najdete TUKAJ.

Partnerski program

V našem partnerskem programu smo začeli s tedenskimi webinarji, kjer vas bo Tadej po korakih peljal skozi vse pomembne vidike partnerskega programa. Pokazal vam bo, kako zgraditi svoj posel in seveda kako z njimi zaslužiti. Poudarek po na tem, kako to narediti predvsem v okviru Inštituta za neodvisnost. V minulem mesecu smo govorili o tem, kako lahko pristopimo h gradnji poslovnega modela na spletu, na več različnih načinov.

Več informacij o partnerskem programu lahko najdete TUKAJ.

YouTube kanal

Če morda še ne veste, imamo tudi YouTube kanal, kjer z vami delimo koristne napotke vseh strokovnjakov na Inštitutu. Od tega kako se motivirati, kako urejati svoje finance, kaj narediti z plesnijo v vašem stanovanju in na kaj paziti pri vaši prehrani. Prepričani smo, da vam bodo napotki naših strokovnjakov koristili na poti do neodvisnosti. Pripravili smo tudi zanimive intervjuje in dodatne motivacijske posnetke.

Za povezavo do našega Youtube kanala kliknite TUKAJ.

Članski portal :

Članskemu portalu inštituta smo ponovno dodali nekaj strokovnih vsebin. Od tega, katere rastline v gozdu so varne za nabiranje, do vaje za izboljšanje samopodobe. Za vas smo tudi ta mesec pregledali zanimiva dogajanja na kripto ter klasičnih trgih, ki vam z upoštevanjem nasvetov lahko prihranijo kakšen evro. Ne nazadnje smo objavili tudi intervju z našo strokovnjakinjo za rastlinsko prehrano Špelo Vehar, ki poudarja pomembnost tega, da smo pri tem kaj jemo zelo previdni in skozi svojo izkušnjo pripoveduje o velikem pomenu le tega.

V kolikor še niste naš člani, si več o portalu  preberite TUKAJ.

Kaj pripravljamo?

V poletnem času nas čaka kar nekaj dela okoli posodobitev sistemov in krepitev kadrov znotraj Inštituta, saj se z rastjo večajo tudi potrebe. Prav tako je treba vsake toliko narediti reorganizacijo sistemov in analizirati kakovost ter napredek. Tako se bomo poleti pridno ukvarjali z razvojem in kovanjem novih načrtov za jesen. Seveda bomo tudi naprej pripravljali kakovostne vsebine in dogodke. A več o tem konec junija.

Želimo vam čudovit mesec junij v upanju, da bo sončen tako zunaj kot tudi znotraj vas!

Ekipa inštituta za neodvisnost