Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Pa smo dočakali poletje! Če smo bili še prejšnji mesec kakšen dan slabe volje zaradi vremena, smo zdaj preklopili na čisto pravo poletje. Upamo, da vam vročina ne povzroča preveč preglavic in da ste si morda že vzeli kakšen dan za oddih, morda celo prost vikend na morju ali v gorah. Na Inštitutu smo kljub vročemu mesecu juniju pridno pripravljali vsebine, dogodke in kovali nove, sveže ideje za to, da bomo skupaj še lažje stopali po poti do svobode. Prijetno branje!

Celodnevna delavnica: Kako doseči finančno neodvisnost

Prvo soboto v juniju smo v Ljubljani izvedli delavnico Kako doseči finančno neodvisnost. Z udeleženci smo se dobili v dopoldanskih urah, prišli so vedoželjni, polni pričakovanja in dobro motivirani, da pridobijo nova znanja s področja osebnih financ. Vzdušje je bilo že od samega začetka izjemno. Ko zakomplicirane finančne stvari in ravnanje z osebnimi financami postanejo sila enostavne in ko so pričakovanja vseh udeležencev več kot presežena, potem vemo, da smo izvedli naravnost izjemno delavnico.  Znanje, izkušnje in napotke, kako doseči finančno neodvisnost, je z udeleženci delil finančni strokovnjak Matjaž Štamulak.

Naslednja delavnica s področja financ bo v soboto, 26.10.2019.

Več informacij o delavnici najdete tukaj.

Celodnevna delavnica : Prvi koraki do neodvisnosti

Sredi meseca junija smo v Ljubljani izvedli tudi prvo delavnico Prvi koraki do neodvisnosti. Odziv je bil zelo pozitiven, saj smo ves dan skupaj z udeleženci razmišljali, pisali in se pogovarjali o temeljnih aktivnostih našega vsakdanjika ter o tem, kako pomembno je najprej narediti dobro analizo na teh področjih in se nato učili, kako začeti prve korake na poti do svobode. Vsa področja so pomembna in zato je prav, da jih čim bolje uskladimo. Na delavnici smo to storili s kolesom življenja, kjer smo vsi navzoči spoznali, kje in kako smo lahko v prihodnosti še boljši.  Razpisali smo nov termin delavnice v soboto, 14. septembra 2019. Zelo se veselimo, da se vidimo in skupaj preživimo dan, ki ga boste posvetili razmišljanju o štirih temeljnih področjih svojega življenja, saj so temelj za uspeh, zadovoljstvo in svobodo.

Več o dogodku si preberite tukaj.

Praktična delavnica prve pomoči – Restart a heart

Junija smo izvedli tudi praktično delavnico prve pomoči – Restart a heart, na kateri sta zdravnika Ana Drobež in Jernej Drobež udeležencem prikazala temeljne prijeme ter znanje o tem, kako pomagati človeku v srčnem zastoju. To si resnično temeljna znanja, s katerimi lahko rešimo življenje! Udeleženci so poleg teorije imeli možnost konkretne praktične izvedbe oživljanja in se naučili uporabljati avtomatski defibrilator. Delavnico bomo ponovno izvajali v pozni jeseni.

Več o sami delavnici si lahko preberete tukaj.

Live na Facebooku:

Tudi ta mesec smo za vas vsak teden pripravljali Facebookove dogodke v živo. Na aktualno temo ste lahko našim strokovnjakom lahko postavljali vprašanja in z njimi delili svoje izkušnje. Govorili smo o tem, kako sta povezana miselnost in to koliko imamo v svoji denarnici, kako pravilno postopati pri novogradnji ali obnovi stanovanjskih objektov ter tudi o tem, kaj so to ETF skladi. Vabimo vas, da se še naprej udeležujete dogodkov v živo na Facebooku ter se skupaj z nami in našimi strokovnjaki učite, kako stopati po poti do vaše svobode na temeljnih področjih življenja vsakega posameznika na tem svetu.

Povezavo do našega Facebook profila najdete tukaj.

Partnerski program:

V našem partnerskem programu nadaljujemo s tedenskimi webinarji, kjer vas bo Tadej po korakih peljal skozi vse pomembne vidike partnerskega programa. Pokazal vam bo, kako zgraditi svoj posel in seveda kako z njimi zaslužiti. Poudarek je na tem, kako to narediti predvsem v okviru Inštituta za neodvisnost. V minulem mesecu smo govorili o tem, kako pravilno poskrbeti za zdravo rast v poslu.

Več o partnerskem programu si lahko preberete tukaj.

YouTube kanal :

Tudi na naš YouTube kanal vsak teden dodajamo sveže vsebine in vas seveda vabimo, da nas spremljate še naprej. Naši strokovni sodelavci vas bodo še naprej opominjali na dragulje deljenega znanja iz naših dogodkov, pisnih vsebin in intervjujev, kjer boste gotovo našli kopico uporabnih informacij zase in za svoje najbližje.

Povezavo do našega YouTube kanala nadete tukaj.

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih :

Tudi v poletju bomo za vas še naprej pripravljali vsebine, predvsem iz tem, kako ta čas dobro izkoristiti in se spočiti. Prav tako si bomo tudi ustvarjalci Inštituta za neodvisnost privoščili krajši oddih. Vsekakor pa bo naš fokus usmerjen tudi na to, kako bomo v jesenskem delu leta še bolje prispevali k temu, da bomo vsi še lažje in bolj učinkovito hodili po poti do neodvisnosti.

Če bo vaš julij počitniško ali delovno naravnan, naj vam bo v vsakem primeru naklonjen!

Vse dobro vam želimo,

ekipa inštituta za neodvisnost