Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Dobra polovica poletja je za nami, čaka nas še vrhunec meseca avgusta. Če se boste v tem mesecu odpravili na počitnice, vam želimo, da se res dobro odpočijete in si naberete novih energij za jesen. Če pa ste svoje počitnice že izkoristili, smo prepričani, da ste polni elana in lepih spominov, ta mesec že aktivni. Ker je poletje idealen čas za samo analizo in delo na sebi, vas še enkrat povabimo, da pregledate vsebine, ki smo jih za vas pripravili v članskem portalu in na socialnih omrežjih. Precej pozornosti smo namenili temu, kako dobro izkoristiti čas v poletju za uravnovešen počitek in refleksijo. V tem kratkem poročilu vam povemo, kaj vse smo še počeli v preteklem mesecu. Prijetno branje!

Live na Facebooku

V preteklem mesecu smo izvajali pogovore v živo na Facebooku, kjer smo vam predstavili kar nekaj tem in strokovnjakov za osebno napredovanje, ki so vam bili v pomoč pri uravnovešanju temeljnih področij. Govorili smo o tem, kam investirati, kako skrbeti za naše mentalno zdravje, kako pravilno komunicirati in kako najti svoje poslanstvo. Posnetke si lahko ogledate na FB profilu Inštituta za neodvisnost.

Povezavo do našega profila najdete TUKAJ.

Predavanje na mednarodni konferenci

Na povabilo Bicera, partnerja v projektu Succeed, ki je financiran s strani EU in skrbi za dvig finančne pismenosti, smo izvedli tudi predavanje, kjer smo izbrani publiki profesorjev iz celotne Evrope in študentom, med drugim predstavili tudi pomembnost uravnovešenosti v življenju. Slušatelji so bili zelo navdušeni, povabili so nas tudi k njim domov, da še v njihovih državah študentom in profesorjem predstavimo idejo našega Inštituta.

YouTube kanal

Naš YouTube kanal ima vsak teden nove vsebine. V minulem mesecu smo za vas pripravili vsebine s temami, kot so: kako pravilno izkoristiti poletje, postavljanje ciljev in refleksija, optimalna energetska gradnja ter nekaj intervjujev s strokovnimi sodelavci Inštituta. Še naprej vas vabimo, da nas spremljate!

Povezavo do našega Youtube kanala najdete TUKAJ.

Članski portal

Tudi članski portal je ta mesec dobil nekaj novih vsebin. Govorili smo o tem, kako kakovostno preživeti poletne počitnice ter o novih spodbudah Eko sklada za gradnjo.

V koliko še niste naš član, si lahko več o potralu preverete TUKAJ.

Kaj pripravljamo?

V mesecu avgustu se bomo posvetili predvsem vsebinam na spletu in našimi pogovori v živo na Facebooku, ki jih lahko spremljate vsak torek. Za vas smo pripravili tudi nekaj webinarjev, za katere smo prepričani, da vam bodo koristili. Prvi je na sporedu že v torek, 13. avgusta, ko bosta Saša Einsiedler in Matjaž Štamulak spregovorila na temo pomembnosti zavedanja občutka lastne vrednosti.

Na webinar se prijavite TUKAJ.

Celodnevna delavnica: Prvi koraki do neodvisnosti

V mesecu septembru pripravljamo drugo celodnevno delavnico Prvi koraki do neodvisnost in vas res lepo vabimo, da se je udeležite, saj smo prepričani, da se zavedate, kako pomembno je imeti temeljna področja našega življenja v ravnovesju in ravno to storimo na delavnici Prvi koraki do neodvisnost. Skupaj s petimi strokovnjaki naredimo analizo in vam pomagamo zastaviti prve korake do vaše neodvisnosti na vsakem izmed štirih temeljnih področij.

Več o dogodku si preberite TUKAJ.

Takole se je odzvala ena izmed zadovoljnih udeleženk:

Sicer vas vabimo, da si v tem mesecu vzamete tako ali drugače še nekaj časa zase in razmislite o tem, kako vam je služila prva polovica leta in kaj si želite v zadnji polovici, s čimer vam bomo skozi vsebine našega članskega portala in ostalih medijev, kjer smo aktivni, še naprej stali ob strani.

Prijeten avgust!

Ekipa inštituta za neodvisnost