Pozdravljeni v Neodvisniku!

S septembrom smo vstopili tudi v novo šolsko leto! Upamo, da ste poletje preživeli kar se da lepo in da ste si zase vzeli primeren čas za refleksijo ter počitek med tem, ko ste bili na morju, v gorah ali pa kakorkoli drugače preživljali svoj prisluženi odmor. Avgusta smo tudi na Inštitutu malo manj aktivno delili ideje in vsebino, saj tudi mi potrebujemo počitek. Svežega meseca smo se lotili polni energije in s polno paro nadaljujemo naše poslanstvo. Nekaj kratkih novic za mesec avgust, smo pripravili v zapisu spodaj. Prijetno branje.

Live na Facebooku

V avgustu smo v naših Facebookovih javljanjih v živo, govorili o prehranjevalnih navadah, manifestiranju, naši osebnosti in o rezultatih, ki se pokažejo, če delamo na sebi. Torkovi večeri postajajo stalnica na našem profilu in veseli bomo, če boste aktivno sodelovali v pogovorih.

Več o live dogodkih in vsebini najdete TUKAJ.

YouTube kanal

Naš YouTube kanal ima vsak teden nove vsebine, v preteklem mesecu smo za vas pripravili videe na naslednje teme: ETF skladi, samopodoba, kako se vrednotimo, govorili smo tudi o ciljih, sanjah in izkušnjah. Verjamemo, da so vse tematike pomembne in vam lahko pomagajo pri tem, da tudi sami stopate po poti do neodvisnosti. Še naprej vas vabimo, da nas spremljate tudi na YouTubu.

Povezavo do našega Youtube kanala najdete TUKAJ.

Kaj pripravljamo

Novo šolsko leto se ni začelo le za šolarje, temveč tudi za vse, ki se želite izobraževati. Za vas namreč pripravljamo celodnevni dogodek Prvi koraki do neodvisnosti ter tudi prve celodnevne delavnice iz posameznih področij, kot so miselna neodvisnost, telesna neodvisnost, energetska neodvisnost in finančna neodvisnost.

Več o celodnevnih delavnicah najdete TUKAJ.

Celodnevna delavnica: Prvi koraki do neodvisnosti

V soboto, 14. septembra, pripravljamo drugo ponovitev celodnevne delavnice Prvi koraki do neodvisnost in vas res lepo vabimo, da se je udeležite, saj smo prepričani, da se zavedate, kako pomembno je imeti temeljna področja našega življenja v ravnovesju. Ravno temu se posvetimo na celodnevni delavnici skupaj s kar petimi strokovnjaki. Naredimo analizo in vam pomagamo zastaviti prve korake do vaše neodvisnosti na vsakem izmed štirih temeljnih področij. Udeležba na delavnici stane le 35 €!  Sprejemamo zadnje prijave!

Več o delavnici najdete TUKAJ.

V tem mesecu bomo zelo aktivni z organiziranjem delavnic, urejanjem novih vsebin ter prispevkov na portalu, zato vas vabimo, da nas še naprej spremljate. Pomagali vam bomo, da boste skupaj z nami stopali po poti do svobode! Za vaše predloge, mnenja in morebitne pripombe bomo hvaležni. Posredujete nam jih lahko na [email protected].

Prijeten september vam želimo!

Ekipa inštituta za neodvisnost