Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

V novo šolsko leto smo že pošteno zakorakali in s septembrom se je poletje že z gotovostjo poslovilo tudi z vidika vremena. V minulem mesecu smo na Inštitutu izvajali aktivnosti za jesen in tudi naše delavnice. Več boste izvedeli iz zapisa spodaj. Prijetno branje.

Live na Facebooku :

V septembru smo v naših Facebookovih javljanjih v živo govorili o ravnovesju v življenju, kako si vzeti čas zase, kaj nam sporoča naša telesna govorica in kakšno moč ima, o tem, kakšno hrano uživati, da nam pomaga ohranjati organe vitalne in zdrave ter seveda tudi o finančnem ravnovesju in investiranju.

Več o live dogodkih in vsebini najdete TUKAJ.

YouTube kanal :

Naš YouTube kanal ima vsak teden nove vsebine, tako kratke videe strokovnjakov kakor tudi naša FB javljanja v živo za vse tiste, ki nimate Facebookovega profila. Veseli bomo veseli tudi vaših komentarjev in predlogov o tem, kakšne vsebine si v nadaljevanju želite gledati.

Povezavo do našega Youtube kanala najdete TUKAJ.

Spletni portal:

Na naši spletni strani lahko prebirate sveže članke iz vseh področij neodvisnosti. Kako s pasivnimi prihodki do finančne svobode, kako z vizualizacijo dosegati svoje cilje, na kaj paziti pri novogradnji in podobno. Naš portal je poln zanimivih člankov in videjev, ki vam lahko pomagajo ostati v stiku s trendi, vas opominjajo na pomembnost ravnovesja na vseh štirih področjih in spodbujajo k osebni rasti.

Vsebine najdete TUKAJ.

Celodnevna delavnica: Prvi koraki do neodvisnosti

V soboto, 14. septembra, smo v Ljubljani izvedli drugo ponovitev delavnice Prvi koraki do neodvisnosti. Med udeleženci je bila tudi gospa Metka, ki nam je zaupala tole: ˝Že dolgo me kateri dogodek ni tako navdušil, motiviral in dal tono praktičnega znanja, ki ga moram zdaj uporabiti! Hvala vam! Ste izjemni strokovnjaki in še večji ljudje!˝ Hvala Metka in hvala vsem udeležencem za izjemno energijo in sodelovanje.

Celodnevna delavnica: Moja knjiga uspeha

Septembra smo izvedli prvo v sklopu delavnic in sicer so udeleženci pod budnim očesom Silvestra Kmetiča, ki je izjemen poslovni trener, svetovalec, transolucijski coach in NLP coach, pisali svojo Knjigo uspeha. Delavnica je popolnoma drugačna od ostalih seminarjev in treningov! Vsak udeleženec posamezno piše svojo knjigo uspeha, coach pa ga vodi po poti. Vsak zase dela popolnoma individualno, se ukvarja sam s sabo in svojimi osebnimi in poslovnimi cilji. Zadovoljni udeleženci so dobili konkretne napotke. Kmalu razpišemo nov datum delavnice.

Kaj pripravljamo:

V prihajajočih tednih in mesecih za vas pripravljamo delavnice iz vsake od temeljnih tematik, o katerih na Inštitutu za neodvisnost tako vneto govorimo (energija, finance, miselnost in zdravje).

Celodnevna delavnica: Vse, kar morate vedeti o novogradnji ali prenovi

Že to soboto, 5. oktobra 2019, je na sporedu energetska neodvisnost, s temo delavnice – Vse, kar morate vedeti o novogradnji ali obnovi. Veliko časa bo za konkretna vprašanja in nasvete iz vaših trenutnih izkušenj in izzivov, zate je ne zamudite. Na delavnico  se še vedno lahko prijavite. Izvajal jo bo naš strokovnjak Bojan Žnidaršič,  samostojni energetski svetovalec.

več o delavnici in PRIJAVA.

Celodnevna delavnica: Temelji telesne neodvisnosti

Oktober bo postregel tudi z delavnico na področju telesne neodvisnosti. Naučite se živeti kakovostno brez vsakodnevnih bolečin, napetosti, utrujenosti in dolgotrajnih omejujočih diet. Poleg tega vam bomo predstavili kratko vizualizacijsko tehniko, s katero boste bistveno hitreje prišli do izboljšanja področij, kot so prehrana, drža, postava, dihanje, šport. Pridružite na intenzivni delavnici, ki bo v soboto, 12. oktobra 2019, v Ljubljani. Z vami bodo Brigita Langerholc, športna in motivacijska trenerka ter trenerka joge, Sabina Blumauer, svetovalka in učiteljica Gokhale metode ter Simona Fabjan, prehranska svetovalka.

Več informacij o celodnevni delavnici najdete TUKAJ.

Če na koncu povzamemo, bomo v mesecu oktobru zelo aktivni z organiziranjem delavnic, planiranjem prihodnjih dejavnosti in urejanjem novih vsebin ter prispevkov na portalu. Prav tako bomo za vas pripravljali sveže vsebine, ki jih boste lahko spremljali na socialnih omrežjih. Zajeli bomo pregled finančnih trgov, kako poskrbeti za naše domove in okolje, kaj jesti, kako se v jeseni varovati pred prehladi in tudi skrbi za našega notranjega človeka z osebnim čustvenim in mentalnim ravnovesjem. Zato vas vabimo, da nas spremljate še naprej in pomagali vam bomo, da boste skupaj z nami stopali po poti do svobode! Vaše predloge, mnenja ali pobude sprejemamo na [email protected]

Ne pozabite – oktober je tudi mesec varčevanja, zato ne bo odveč, če od svojih prihodkov del namenite tudi v »šparovček«.

Vse dobro,

ekipa inštituta za neodvisnost