Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Če smo še pred nekaj dnevi mislili, da zime letos ne bo zaradi tako lepega jesenskega vremena, se je zgodba v zadnjih dneh oktobra vsekakor obrnila. Upamo, da ste začetek novega študijskega leta začeli uspešno in se vam ponovno oglašamo z novicami z Inštituta za neodvisnost. Tudi nas je topla jesen spodbudila, da smo bili aktivni in si nabrali moči za mesece, ki so pred nami. Prijetno branje.

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

Celodnevna delavnica: Vse, kar morate vedeti o novogradnji ali obnovi

V soboto, 5. oktobra 2019, je bila na sporedu energetska neodvisnost, s temo delavnice – Vse, kar morate vedeti o novogradnji ali obnovi. Veliko časa je bilo namenjeno konkretnim vprašanjem in nasvetom trenutnim situacijam udeležencem. Vsekakor vam svetujemo obisk delavnice, v kolikor boste v prihodnjem letu gradili ali obnavljali svojo nepremičnino.

Več o delavnici energetske neodvisnosti najdete TUKAJ.

Celodnevna delavnica: Temelji telesne neodvisnosti

V soboto, 12. oktobra 2019, smo izvedli celodnevno delavnico Temelji telesne neodvisnosti. Udeležence smo opozorili na zelo pomembne vidike zdravja in kako se ga lotiti na uravnovešen način. Temeljne vsebine so bile pravilna telesna drža, prehrana, dihanje in fizična aktivnost. Ob tej priložnosti vas vabimo, da se udeležite naslednje delavnice, ki bo že kmalu v prihodnjem letu.

Več o delavnici si preberite TUKAJ.

Live na Facebooku

V mesecu oktobru smo ponovno pripravili zanimive pogovore v živo, kjer smo obravnavali teme komunikacije, kriptovalut, vizualizacije in smisla življenja nasploh. Vabimo vas k ogledu.

Več o live dogodkih in vsebini najdete TUKAJ.

YouTube kanal

Naš YouTube kanal ima vsak teden nove vsebine, tako kratke videe strokovnjakov kot naša Facebookova javljanja v živo, veseli bomo vaših komentarjev in predlogov o tem kakšne vsebine si v nadaljevanju še želite videti.

Povezavo do našega Youtube kanala najdete TUKAJ.

Spletni portal

Prenovili smo tudi spletni portal in dodali nove vsebine, tako, da bo vse kar počnemo še bolj pregledno. Ta mesec smo za vas pisali o izdatkih, telesni drži, ciljih ter kvalitetni gradnji. Naš portal je poln zanimivih člankov, videev, nasvetov in brezplačnih vsebin, ki vam pomagajo ostati v stiku s sabo in graditi neodvisnost ter vas opominjajo na pomembnost ravnovesja na vseh štirih področjih vašega življenja.

Več zanimivih vsebin boste našli na naši spletni strani s klikom TUKAJ.

Kaj pripravljamo:

Celodnevna delavnica: Moja samopodoba je moja odločitev

Že to soboto, 9. novembra 2019, pripravljamo celodnevno delavnico s Sašo Einsiedler. Na delavnici bomo govorili o tem, kako smo si »pridelali« svoje vzorce ter jih skušali prepoznati, naučili se bomo vaj za spreminjanje prepričanj in sajenje novih. Ugotavljali bomo, kaj je tisto, kar je dobro za nas, kar nas podpira in testirali svoje ugotovitve. Posvetili se bomo mislim, ki ustvarjajo nova prepričanja in se naučili, kako z osredotočanjem na tukaj in zdaj kreiramo svojo prihodnost. Predvsem pa – začutili bomo, da smo vredni ljubezni, uspeha, lepih odnosov, obilja, zdravja in da šele takrat, ko spoznamo, kakšne bisere nosimo v sebi, ti biseri lahko zažarijo tudi navzven.

Še imate čas, da se prijavite. To lahko storite TUKAJ.

Celodnevna delavnica: Kako doseči finančno neodvisnost

Zadnja v sklopu delavnic letošnjega leta, bo delavnica finančne neodvisnosti, kjer bo z vami Matjaž Štamulak, investicijski svetovalec in finančnik, ki vam bo pokazal, kako iz podganje dirke ter z vami na konkretnih primerih pogledal, kako se izogniti plačevanju prevelikih stroškov za finančne produkte.

Statistika pravi, da je več kot 80% ljudi finančno nepismenih. To v grobem pomeni, da finančnih sistemov in storitev ne razumejo dovolj, da bi lahko sami dosegli uresničitev svojih finančnih ciljev. Velikokrat slišimo: “Če bi imel več denarja, bi pa lahko …!”

Več o delavnici najdete TUKAJ.

V zaključnih mesecih leta se bomo posvetili predvsem novim vsebinam in temam, ki so primerne za zaključek leta, od tega, kako se pripraviti iz vidika financ, zdravja, energije in okolja ter miselnosti na zimsko obdobje, ki je pred nami. Tako bomo v teh zadnjih mesecih vsi imeli dovolj spodbude za nadaljnje ustvarjanje ravnovesja v naših življenjih in okolju. Po novem letu pa za vas že pripravljamo nove delavnice, ki jih nikakor ne smete zamuditi. Več o celodnevnih delavnicah na naši spletni strani.

Tako smo v minulem mesecu smo za vas pripravljali vsebine in delali na našem spletnem okolju., da vam bomo še naprej lahko dostavljali poučne in spodbudne vsebine, ki vam bodo pomagale rasti in dobro skrbeti za vaše temelje v življenju. Spremljajte nas še naprej na vseh socialnih omrežjih in našem portalu. Srečen in svoboden vstop v zaključni del leta.

Ekipa inštituta za neodvisnost