Pozdravljeni,

za nami je mesec februar in bil je precej pester ter zelo aktiven! To, da je najkrajši mesec v letu, mu ne moremo šteti v slabo, saj nam je v vsakem primeru minil prehitro! Z vami bi radi delili našo februarsko zgodbo ter vam povedali, kje vse ste nas lahko spremljali in kaj vse smo za vas pripravili v drugem mesecu leta.

Brezplačna delavnica: Svoboda je moja izbira

Najpomembnejša aktivnost minulega meseca, kot ste verjetno tudi sami opazili so bile naše brezplačne delavnice, ki smo jih poimenovali Svoboda je moja izbira. Po vsej Sloveniji smo namreč pričeli izvajati brezplačne delavnice – Svoboda je moja izbira, na katere se je do sedaj prijavilo že več kot 900 ljudi! Zaenkrat smo bili v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Murski Soboti, Kopru, Slovenj Gradcu in v Celju, kjer smo skupaj s strokovnimi predavatelji naredili prve korake na poti do neodvisnosti.

Zakaj smo se odločili za to delavnico?

Ljudi želimo v prvi vrsti spodbuditi in opomniti na 4 temeljna področja s katerimi imamo čisto vsi ljudje na svetu vsak dan opravka, a velikokrat pozabimo vsaj na enega izmed njih. Drugi pa je ta, da se z vsemi vami, ki nas spremljate zadnje leto in pol našega obstoja, tudi osebno srečamo. Upamo,  da ste se katere izmed delavnic uspeli udeležiti, sicer pa se nadejamo, da se z vami vidimo v prihodnje, saj bomo omenjeno delavnico brezplačno izvajali še naprej. Odziv udeležencev je bil zelo pozitiven, za kar smo izredno hvaležni in veseli!

Več o vsebinah, predavateljih in razpisanih terminih delavnice si lahko preberete TUKAJ

Partnerski program

Ljudje smo v večini naravnani tako, da radi priporočamo dobre stvari, sploh take, ki nam koristijo. Zato smo se na Inštitutu za neodvisnost odločili, da omogočimo vsem ki bi želeli – možnost priporočanja naših spletnih vsebin, delavnic in dogodkov.  Kot inštitut se pomembnosti finančne neodvisnosti zelo zavedamo in zato je ne samo učimo, pač pa vam pri tem tudi v praksi pomagamo. Partnerski program, vam bo poleg znanja, omogočil tudi dodaten zaslužek. Nam pa bo pomagal, da bomo dobre vsebine širili še bolj uspešno, saj verjamemo, da so znanje in pravilne informacije ob pravem času temelj za neodvisnost. Če vse to delamo skupaj, bomo v veliko krajšem času pomagali veliko več ljudem. Priporočilo vam prinese dodaten vir prihodkov ter zadovoljstvo, da ste nekomu pomagali do novega znanja in informacij.

Več o partnerskem programu in sodelovanju preberite TUKAJ.

Kaj pripravljamo?

Kot smo že omenili,  bomo za vas še naprej pripravljali brezplačne delavnice Svoboda je moja izbira. Trdno verjamemo v to, da je pomembno, da naše okolje opomnimo na ravnovesje med 4 temeljnimi področji našega življenja. V marcu se z delavnico zaradi velikega povpraševanja selimo nazaj v Ljubljano in v Maribor, naslednje lokacije pa bomo sporočali sproti.

Za vas pa pripravljamo tudi odlično delavnico Moja knjiga uspeha s Silvestrom Kmetičem.

Do začetka poletja bomo razpisali tudi celodnevne delavnice za vsako izmed področij, ki jih pokriva Inštitut. Sredi aprila pa ste že dobrodošli na delavnici, ki jo vodi Matjaž Štamulak – Kako doseči finančno neodvisnost.

Pred nami je tudi eden večjih dogodkov v Sloveniji, za katerega smo zelo veseli in ponosni, da ga lahko predstavimo in sicer v Slovenijo prihaja govorec svetovnega kova – Jay Shetty. Že sredi marca pa se nam obeta še en dogodek v sodelovanju z World od Synergy, ki bo govoril vključevalnem vodenju za vse.

Celodnevna delavnica – Moja knjiga uspeha s Silvestrom Kmetičem

Je delavnica, kjer se v enem dnevu spoznate sami s sabo, z vašo preteklostjo in ovirami na poti do vašega poslanstva. Te delavnice se morate udeležiti vsi, ki želite imeti jasno postavljene cilje, poznati strategije za doseganje le-teh in biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem! Vsak udeleženec posamezno piše svojo knjigo uspeha, coach pa ga vodi po poti. Vsak zase dela popolnoma individualno, se ukvarja sam s sabo in svojimi osebnimi in poslovnimi cilji. Dobili boste konkretne napotke in praktične izkušnje kako še hitreje napredovati po poti do neodvisnosti.

Več o delavnici najdete TUKAJ.

Celodnevna delavnica – Kako doseči finančno neodvisnost z Matjažem Štamulakom

Neobvladovanje osebnih financ povzroča skrbi. Vsak ima potencial, da postane finančno pismen in na dolgi rok doseže finančno neodvisnost. Finančna neodvisnost pa je pot v svobodo. Delavnica Kako doseči finančno neodvisnost, z Matjažem Štamulakom bo v soboto, 13. aprila 2019

Na celodnevni delavnici boste spoznali, kakšna je vaša kontrola nad denarjem ter stanje vaših osebnih financ, analizirali, kakšna je vaša miselnost oziroma vaš odnos do denarja in spoznali 6 korakov, ki jim morate obvezno slediti za doseganje vaše lastne finančne neodvisnosti!

Za več informacij kliknite TUKAJ.

World of Synergy – unikatna mednarodna izkustvena konferenca

Je precej drugačen dogodek kot smo jih v Sloveniji morda vajeni in sicer bo govoril o pomembnosti vključevalnega vodenja in bo potekal v čudovitem ambientu z govorci iz celotnega sveta, saj organizatorji verjamejo, da je okolje poleg dobre družbe in znanja zelo pomemben vidik za našo motivacijo in napredek ter pridobivanje znanja. Za vse, ki prejemate naša e-mail obvestila in vse podpornike ter člane pa so pripravili tudi poseben popust!

Več o drugačni konferenci najdete TUKAJ.

Jay Shetty- najvplivnejši influencer

Kot inštitut želimo podpirati dobre dogodke in ljudi, ki imajo znanje ter energijo, da motivirajo in premikajo meje, kar Jay Shetty nedvomno je. Velja za najvplivnejšega influencerja na svetu in tisti, ki mu sledimo, vemo, da ima sporočila, ki jim vredno prisluhniti na poti do uspeha. Imamo prednost sodelovati pri promociji tega velikega dogodka, zato vas vabimo,  da si več preberete na spodnji povezavi. Veseli bomo, če se nam boste pridružili na samem dogodku. Early bird prijave po znižani ceni se počasi iztekajo, zato vas vabimo, da si vstopnico čim prej zagotovite.

Za več informacij o dogodku z Jayem Shettyjem kliknite TUKAJ.

Verjamemo, da vam bodo vsebine, ki jih za vas pripravljamo, koristile na poti do neodvisnosti, zato vas vabimo, da nas še naprej spremljate in ostanete z nami.

Želimo vam čudovit in čim bolj neodvisen mesec marec, z našim Neodvisnikom pa se ponovno oglasimo v začetku naslednjega meseca!