MOJA KNJIGA FINANČNEGA USPEHA – ONLINE DELAVNICA

Butična delavnica, na kateri si boste s pomočjo coacha, ki vas bo vodil in usmerjal, jasno postavili svoje življenjske cilje.

Spoznali boste strategije in taktike za doseganje le-teh.

 Naučili se boste, kako boste vi usmerjeni, torej poslovno uspešni = zadovoljni s svojim poslovanjem ter življenjem!

Finančni in poslovni uspeh in zadovoljstvo sta gibalo napredka ter razvoja. Vsem, ki si želite spremeniti svoje poslovno ali karierno življenje na bolje, bo intenziven online coaching proces pomagal spoznati sebe, vaše potenciale in potenciale vašega podjetništva. Z metodami individualnega usmerjanja bomo napisali lastno knjigo poslovnega uspeha. Vse module bomo izvajali interaktivno in V ŽIVO!

Komu je delavnica namenjena?

 • Vsem, ki želite biti finančno in poslovno uspešni ter zadovoljni s svojim življenjem
  Te delavnice se morate udeležiti vsi, ki želite imeti jasno postavljene cilje, poznati strategije za doseganje le-teh in biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem!

Delavnica »Moja knjiga finančnega uspeha« je aktivni online trening v živo, na katerem boste spoznali:

 • Svoje temeljne vrednote in si na podlagi tega postavili jasne in smiselne karierne ter poslovne cilje.

 • Kaj vas motivira in skladno s tem izpisali »ROADMAP« lastnega uspeha.
 • Lastna gibala, vaše prednosti in omejujoča prepričanja.
 • Zakaj ste v tem stanju, v katerem ste.
 • Ali ste preveč ali premalo obremenjeni s cilji?
 • Zakaj so nekateri ljudje finančno in poslovno uspešnejši od drugih in kako lahko tudi vi postanete uspešni.

 • Kaj je smisel finančnega in poslovnega življenja.

 • Kateri so vaši emocionalni in racionalni sprožilci.
 • Katera so vaša omejujoča prepričanja in njihove posledice.

 • Potrebujete pri doseganju finančnih in poslovnih ciljev podporo ali jih lahko dosežete sami?

Naučili se boste, kako:

 • kako zaslužiti in investirati denar
  Pogajalske veščine so temelj vsakega uspešnega finančnika in poslovneža. Marsikdo jih pozna v teoriji, a največja umetnost jih je implementirati v prakso.

 • kako si postaviti jasne in smiselne finančne in poslovne cilje
  V življenju si je smiselno postaviti cilje, ki prihajajo iz nas, iz naših vrednot. Notranje cilje si postavljamo, ker zadovoljijo tudi nas same in so smiselni za nas. Na online delavnici se boste naučili, kako jih konkretno določiti in definirati, pravilno predvideti, koliko časa bomo potrebovali, da jih dosežemo, in definirati, do kdaj morajo biti doseženi. Pomembno je, da razvijemo pozitivno in jasno predstavo o poslovnem cilju in to bo pomembna tema na delavnici!

 • kako opraviti notranjo inventuro
  Pomembno je vedeti, s katerimi viri razpolagamo na poti do poslovnega uspeha. Potrebujmo pomoč drugih oseb? Lahko preverimo, ali smo jih tudi sami sposobni doseči ali potrebujemo pomoč? Še posebej je pomembno, da to storimo v kriznih časih, kot so sedaj.

 • kako oblikovati lastno kolo finančnega in poslovnega življenja
  Kolo finančnega in poslovnega uspeha je orodje, ki vam pomaga oceniti vašo dosedanjo kariero in najti segment, v katerem so potrebne spremembe in razvoj. Z njim ocenimo, kako ste srečni in zadovoljni na vseh pomembnih področjih vašega poslovnega življenja. Pomembno je, da znate ugotoviti svoje trenutno stanje in tega se boste na delavnici naučili. To je namreč temelj za potencialne spremembe.

 • kako uporabiti pravilne strategije in modele, ki vedno pripeljejo do uspeha
  Za uspeh potrebujemo vizijo, cilje in ukrepe, ki jih je treba izvajati, dobro organizacijo časa in strateško planiranje in dosledno uresničevanje načrta. Vse to zagotavlja rezultate. Za doseganje poslovnega uspeha obstajajo preverjene strategije in modeli! Na delavnici vam jih bo Silvester Kmetič razkril iz prve roke!

 • kako optimalno sprejemati finančne in poslovne odločitve
  Včasih je težko sprejeti odločitve, vendar so te nujne. Pomembno je, da najprej sprejmemo najbolj pomembne. Najmanj rezultatov pa dobimo, če ne sprejmemo nobene odločitve in samo čakamo. Ni pa nujno, da nas to pripelje do želenega cilja. Tudi strategij in metod za sprejemanje pravilnih odločitev se boste naučili na tej delavnici!

 • kako se strateško in učinkovito spoprijemati z neuspehi
  Neuspehi so del poslovnega življenja. Pri soočanju z neuspehi je pomembno, da se vprašate, kaj ste se iz njih naučili. Na delavnici se boste naučili, kako se učiti iz neuspehov in se izogibati ponavljanju napak, ki ste jih storili sami ali drugi.

 • kako kontrolirati svoje reakcije
  Reakcije običajno izvirajo iz naših čustvenih stanj. Te so lahko pozitivne ali negativne. Ali smo realno ocenili pomembnost situacije? Ali bi danes lahko reagirali drugače? Življenjskega pomena je, da smo v kritičnih situacijah sposobni racionalnega razmišljanja.

 • kako spremeniti prepričanja, da vas bodo podpirala
  V preteklosti smo ponotranjili marsikatero danes omejujoče prepričanje. Nekdaj so imela pozitiven namen, danes pa nam ne služijo več. Z različnimi tehnikami lahko omejujoča prepričanja spremenimo v podpirajoča in to bo ena izmed glavnih tem delavnice! Stara, omejujoča prepričanja, se bomo naučili zamenjati z novimi – tistimi, ki bodo podpirala naš poslovni uspeh! S tem je zagotovljen uspeh tudi v našem zasebnem življenju!

 • aktivno poslušanje
  Umetnost je znati “brati med vrsticami”. Bolj kot obvladate tehniko aktivnega poslušanja, bolj boste slišali in razumeli druge. Predvsem pa dobo drugi slišali in razumeli vas.

 • kraljevska tehnika vprašanj
  Več kot postavite smiselnih vprašanj, več dobite konkretnih informacij. Več informacij kot imate kvalitetnejšo analizo ste naredili. In kvalitetna analiza je temelj vrhunskega načrtovanja.

ONLINE delavnica »Moja knjiga finančnega uspeha« je popolnoma drugačna od ostalih spletnih seminarjev in treningov!

Vsak udeleženec posamezno piše svojo knjigo uspeha, coach pa ga vodi po poti. Vsak zase dela popolnoma individualno, se ukvarja sam s sabo in svojimi osebnimi in poslovnimi cilji. Dobili boste konkretne napotke, kako uresničiti svoje poslovne cilje.
Delavnico bomo izvajali online – V ŽIVO!

Predavatelj

Silvester Kmetič

Silvester je poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, NLP coach, Hypnose coach in podjetnik s 30 leti izkušenj. Deluje na področju organizacijskega in strateškega razvoja v Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Švici, Franciji, Srbiji in na Hrvaškem. Sam meni, da je lahko življenje zelo lepo in enostavno, če si ga znaš tako narediti. Pri svojem delu upošteva sodobne pristope iz psihologije in ekonomije in pomaga ljudem razvijati veščine vodenja, komunikacije, projektnega in timskega dela. S svojo karizmo in načinom posredovanja znanja ter izkušenj vedno znova navduši občinstvo in obiskovalce njegovih delavnic. Do sedaj je Silvester pomagal številnim podjetnikom, športnikom, politikom, mladostnikom in preostalim posameznikom, ki so želeli doseči nadpovprečno uspešnost.

Kaj menijo udeleženci delavnice?

Inštitut za neodvisnost ustvarja vrhunska predavanja in webinarje, na katerih predavajo vrhunski slovenski strokovnjaki različnih področij. Na delavnici »Kako doseči finančno neodvisnost«, sem pridobil veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki mi že koristi, ob sprejemanju finančnih odločitev v vsakdanjem življenju. Njihove vsebine priporočam prav vsakomur, ki bi se želel izobraževati in osvojiti novo znanje!

Niko Lovišček, 35 let

Od delavnice sem pričakoval, da dobim metode in strategije, kako priti do poslovnega uspeha. Od delavnice sem dobil več, kot sem pričakoval. Prvič v življenju sem si s pomočjo delavnice jasno zastavil cilje, ki jih želim doseči v življenju. Spoznal sem pravilo 80/20 s pomočjo katerega spoznaš, katere aktivnosti te najhitreje pripeljejo do cilja. Najbolj me je navdušilo, kako lahko spreminjaš stara prepričanja v nova prepričanja. Spoznanje tega, kako tvoja prepričanja iz otroštva vplivajo na tvoje življenje. V vsakdanje življenje sem implementiral postavitev ciljev in to, da si zvečer naredim urnik za naslednji dan. Prav tako vsak dan meditiram. Delavnico priporočam vsakemu, ker je vrhunska in na delavnici se naučite, kako veliko novih in zelo uporabnih stvari, ki vam olajšajo življenje in vas hitreje pripeljejo do želenih ciljev.

Boštjan Bohar, 32 let

Kdaj, na kakšen način in koliko časa traja online delavnica?

Vsi moduli bodo potekali v živo preko Zoom aplikacije po tri pedagoške ure. Posnetki bodo udeležencem na voljo še omejeno obdobje po izvedbi delavnice.

MODUL 1 – termin delavnice je v pripravi

MODUL 2 – termin delavnice je v pripravi

MODUL 3 – termin delavnice je v pripravi

MODUL 4 – termin delavnice je v pripravi

MODUL 5 – termin delavnice je v pripravi

BREZPLAČEN POSVET ZA VSE UDELEŽENCE DELAVNICE – vprašanja in odgovori – za datum izvedbe se dogovorimo skupaj z udeleženci

 

 

Ne oklevajte in se nam pridružite!

Smiselno življenje ima realistične in racionalne cilje, ki si jih postavimo sami.
Takšno življenje pušča sledi ter zadovolji lastne potrebe in pomeni tako poslovno, kot tudi finančno in osebno rast.

Verjamemo, da si to tudi vi sami zase najbolj želite, zato vas vabimo, da se nam pridružite na tej online delavnici v živo.

Prijeli vas bomo za roko in skupaj z vami hodili po poti uspeha, dokler ne pridete do cilja!
Delavnica je butičnega formata, kar pomeni, da poteka v omejenem številu udeležencev.

Čim prej si zagotovite svoje mesto na delavnici in postanite poslovno uspešnejši!

Vaša investicija v finančni, poslovni in osebni napredek ter razvoj je

950

V primeru kakršnihkoli vprašanj, nas lahko kontaktirate po elektronski pošti [email protected].

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

DDV (davek na dodano vrednost) je že vključen v ceno!