ONLINE – MOJA POSLOVNA KNJIGA USPEHA

Butična delavnica, na kateri si boste s pomočjo coacha, ki vas bo vodil in usmerjal, jasno postavili svoje poslovne cilje.

Spoznali boste strategije in taktike za doseganje le-teh.

 Naučili se boste, kako boste vi in vaše podjetje ciljno usmerjeni, torej poslovno uspešni = zadovoljni s svojim poslovanjem ter življenjem!

Poslovni uspeh in zadovoljstvo sta gibalo napredka ter razvoja. Vsem, ki si želite spremeniti svoje poslovno ali karierno življenje na bolje, bo intenziven online coaching proces pomagal spoznati sebe, vaše potenciale in potenciale vašega podjetništva. Z metodami individualnega usmerjanja bomo napisali lastno knjigo poslovnega uspeha. Vse module bomo izvajali interaktivno in V ŽIVO!

Komu je delavnica namenjena?

 • Vsem, ki želite biti poslovno uspešni in zadovoljni s svojim življenjem
  Te delavnice se morate udeležiti vsi, ki želite imeti jasno postavljene cilje, poznati strategije za doseganje le-teh in biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem!

Delavnica »Moja poslovna knjiga uspeha« je aktivni online trening v živo, na katerem boste spoznali:

 • Svoje temeljne vrednote in si na podlagi tega postavili jasne in smiselne karierne ter poslovne cilje.

 • Kaj vas motivira in skladno s tem izpisali »ROADMAP« lastnega uspeha.
 • Lastna gibala, vaše prednosti in omejujoča prepričanja.
 • Zakaj ste v tem stanju, v katerem ste.
 • Ali ste preveč ali premalo obremenjeni s cilji?
 • Zakaj so nekateri ljudje poslovno uspešnejši od drugih in kako lahko tudi vi postanete uspešni.
 • Kaj je smisel poslovnega življenja.
 • Kateri so vaši emocionalni in racionalni sprožilci.
 • Katera so vaša omejujoča prepričanja in njihove posledice.

 • Potrebujete pri doseganju poslovnih ciljev podporo ali jih lahko dosežete sami?

Naučili se boste, kako:

 • kako si postaviti jasne in smiselne poslovne cilje
  V poslovnem življenju si je smiselno postaviti cilje, ki prihajajo iz nas, iz naših vrednot. Notranje cilje si postavljamo, ker zadovoljijo tudi nas same in so smiselni za nas. Na online delavnici se boste naučili, kako jih konkretno določiti in definirati, pravilno predvideti, koliko časa bomo potrebovali, da jih dosežemo, in definirati, do kdaj morajo biti doseženi. Pomembno je, da razvijemo pozitivno in jasno predstavo o poslovnem cilju in to bo pomembna tema na delavnici!

 • kako opraviti notranjo inventuro
  Pomembno je vedeti, s katerimi viri razpolagamo na poti do poslovnega uspeha. Potrebujmo pomoč drugih oseb? Lahko preverimo, ali smo jih tudi sami sposobni doseči ali potrebujemo pomoč? Še posebej je pomembno, da to storimo v kriznih časih, kot so sedaj.

 • kako oblikovati lastno kolo poslovnega življenja
  Kolo poslovnega uspeha je orodje, ki vam pomaga oceniti vašo dosedanjo kariero in najti segment, v katerem so potrebne spremembe in razvoj. Z njim ocenimo, kako ste srečni in zadovoljni na vseh pomembnih področjih vašega poslovnega življenja. Pomembno je, da znate ugotoviti svoje trenutno stanje in tega se boste na delavnici naučili. To je namreč temelj za potencialne spremembe.

 • kako uporabiti pravilne strategije in modele, ki vedno pripeljejo do uspeha
  Za uspeh potrebujemo vizijo, cilje in ukrepe, ki jih je treba izvajati, dobro organizacijo časa in strateško planiranje in dosledno uresničevanje načrta. Vse to zagotavlja rezultate. Za doseganje poslovnega uspeha obstajajo preverjene strategije in modeli! Na delavnici vam jih bo Silvester Kmetič razkril iz prve roke!

 • kako optimalno sprejemati poslovne odločitve
  Včasih je težko sprejeti odločitve, vendar so te nujne. Pomembno je, da najprej sprejmemo najbolj pomembne. Najmanj rezultatov pa dobimo, če ne sprejmemo nobene odločitve in samo čakamo. Ni pa nujno, da nas to pripelje do želenega cilja. Tudi strategij in metod za sprejemanje pravilnih odločitev se boste naučili na tej delavnici!

 • kako se strateško in učinkovito spoprijemati z neuspehi
  Neuspehi so del poslovnega življenja. Pri soočanju z neuspehi je pomembno, da se vprašate, kaj ste se iz njih naučili. Na delavnici se boste naučili, kako se učiti iz neuspehov in se izogibati ponavljanju napak, ki ste jih storili sami ali drugi.

 • kako kontrolirati svoje reakcije
  Reakcije običajno izvirajo iz naših čustvenih stanj. Te so lahko pozitivne ali negativne. Ali smo realno ocenili pomembnost situacije? Ali bi danes lahko reagirali drugače? Življenjskega pomena je, da smo v kritičnih situacijah sposobni racionalnega razmišljanja.

 • kako spremeniti prepričanja, da vas bodo podpirala
  V preteklosti smo ponotranjili marsikatero danes omejujoče prepričanje. Nekdaj so imela pozitiven namen, danes pa nam ne služijo več. Z različnimi tehnikami lahko omejujoča prepričanja spremenimo v podpirajoča in to bo ena izmed glavnih tem delavnice! Stara, omejujoča prepričanja, se bomo naučili zamenjati z novimi – tistimi, ki bodo podpirala naš poslovni uspeh! S tem je zagotovljen uspeh tudi v našem zasebnem življenju!

ONLINE delavnica »Moja poslovna knjiga uspeha« je popolnoma drugačna od ostalih spletnih  seminarjev in treningov!

Vsak udeleženec posamezno piše svojo knjigo uspeha, coach pa ga vodi po poti. Vsak zase dela popolnoma individualno, se ukvarja sam s sabo in svojimi osebnimi in poslovnimi cilji. Dobili boste konkretne napotke, kako uresničiti svoje poslovne cilje.  Delavnico bomo izvajali V ŽIVO!

Predavatelj

Silvester Kmetič

Silvester je poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, NLP coach, hipnoterapevt in podjetnik s 30 leti izkušenj. Deluje na področju organizacijskega in strateškega razvoja v Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Švici, Franciji, Srbiji in na Hrvaškem. Sam meni, da je lahko življenje zelo lepo in enostavno, če si ga znaš tako narediti. Pri svojem delu upošteva sodobne pristope iz psihologije in ekonomije in pomaga ljudem razvijati veščine vodenja, komunikacije, projektnega in timskega dela. S svojo karizmo in načinom posredovanja znanja ter izkušenj vedno znova navduši občinstvo in obiskovalce njegovih delavnic. Do sedaj je Silvester pomagal številnim podjetnikom, športnikom, politikom, mladostnikom in preostalim posameznikom, ki so želeli doseči nadpovprečno uspešnost.

Kaj menijo udeleženci delavnice?

Sem oseba, ki se rada izobražuje na vseh tistih področjih življenja, ki me zanimajo ter omogočajo postati še boljši in uspešnejši. Zato tudi zelo rad spremljam inštitut za neodvisnost in prav zaradi tega se tudi prijavil na delavnico “Moja poslovna knjiga življenja”, ki mi je dala veliko pomembnih smernic za mojo kariero v prihodnosti. Gospod Silvester nam je na zelo praktičen način prikazal, kako doseči svoje cilje. To delavnico priporočam vsakemu, ki si želi preboj v življenju, tako na kariernem kot tudi na osebnem področju.

Niko Lovišček, 35 let

Od delavnice Moja knjiga poslovnega uspeha sem pričakoval, da dobim metode in strategije, kako priti do poslovnega uspeha. Od delavnice sem dobil več, kot sem pričakoval. Prvič v življenju sem si s pomočjo delavnice jasno zastavil cilje, ki jih želim doseči v življenju. Spoznal sem pravilo 80/20 s pomočjo katerega spoznaš, katere aktivnosti te najhitreje pripeljejo do cilja. Najbolj me je navdušilo, kako lahko spreminjaš stara prepričanja v nova prepričanja. Spoznanje tega, kako tvoja prepričanja iz otroštva vplivajo na tvoje življenje. V vsakdanje življenje sem implementiral postavitev ciljev in to, da si zvečer naredim urnik za naslednji dan. Prav tako vsak dan meditiram. Delavnico priporočam vsakemu, ker je vrhunska in na delavnici se naučite, kako veliko novih in zelo uporabnih stvari, ki vam olajšajo življenje in vas hitreje pripeljejo do želenih ciljev.

Boštjan Bohar, 32 let

Kdaj, na kakšen način in koliko časa traja online delavnica?

Vsi moduli bodo potekali v živo preko Zoom aplikacije po tri pedagoške ure. Posnetki bodo udeležencem na voljo še omejeno obdobje po izvedbi delavnice.

MODUL 1 – ponedeljek, 27. julij 2020, med 19. in 21. 15

MODUL 2 – sreda, 29. julij 2020, med 19. in 21.15

MODUL 3 – četrtek, 30. julij 2020, med 19. in 21.15

BREZPLAČEN POSVET ZA VSE UDELEŽENCE DELAVNICE – vprašanja in odgovori – ponedeljek, 3. avgust  2020, med 19. in 21.15

.

 

 

Ne oklevajte in se nam pridružite!

Smiselno življenje ima realistične in racionalne cilje, ki si jih postavimo sami, takšno življenje pušča sledi ter zadovolji lastne potrebe in pomeni  tako poslovno, kot tudi osebno rast.

Verjamemo, da si to tudi vi sami zase najbolj želite, zato vas vabimo, da se nam pridružite na tej online delavnici v živo. Prijeli vas bomo za roko in skupaj z vami hodili po poti uspeha, dokler ne pridete do cilja! Delavnica je butičnega formata, kar pomeni, da poteka v omejenem številu udeležencev.

Čim prej si zagotovite svoje mesto na delavnici in postanite poslovno uspešnejši!

Redna cena delavnice: 249 €

Vaša investicija v poslovni in osebni napredek ter razvoj, pa je izjemoma

tokrat samo: 190€

Če imate kakršno koli vprašanje, nas lahko kontaktirate po elektronski pošti info@neodvisnost.si.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

DDV (davek na dodano vrednost) se ne zaračunava – Inštitut ni zavezanec za DDV!