PARTNERSKI PROGRAM INŠTITUTA ZA NEODVISNOST

Postanite naš partner, delite informacije o našem poslanstvu, produktih in storitvah z ostalimi in bodite nagrajeni za vsako prodajo, do katere pride po vaši zaslugi!

Komu je partnerski program namenjen?

 • Vsem, ki bi želeli produkte in storitve Inštituta priporočati tudi drugim
  Če vam je všeč, kaj v Inštitutu za neodvisnost počnemo in bi s priporočanjem naših dogodkov, izobraževanj, spletnih tečajev ter drugih produktov ali storitev, želeli drugim pomagati na poti do njihove neodvisnosti in bi bili radi za to nagrajeni, potem ste na pravem mestu.
  .

 • Vsem, ki iščete dodaten zaslužek – morda tudi novo kariero
  Če potrebujete ob svoji redni službi ali poslu še kak dodaten prihodek, je naš partnerski program vsekakor za vas. Prav tako je to prava priložnost za vse, ki bi vas zanimala gradnja nove kariere in primarnega posla ter zaslužka!
  .

 • Vsem, ki vas zanima delo od doma in zaslužek preko interneta
  Partnerski program deluje v celoti preko interneta. To pomeni, da lahko sodelujete in gradite svoj posel od doma ali kjerkoli že pač ste! Vse, kar potrebujete je računalnik, tablica ali telefon in povezava do spleta.

Kaj partnerski program sploh je in kako deluje?

Partnerski program vam omogoča, da promovirate produkte in storitve Inštituta za neodvisnost in ste v primeru uspešno zaključenih prodaj finančno nagrajeni.

Do svojih prvih prodaj in provizij lahko pridete v treh enostavnih korakih!

Partnerski program je eden izmed najboljših poslovnih modelov!

Ni vam potrebno investirati v razvoj produktov ali storitev, spletne strani, marketing, infrastrukturo, prodajne kampanje… Vse to je že pripravljeno!

Zakaj bi se pridružili?

Partnerski program Inštituta za neodvisnost ima številne unikatne prednosti pred ostalimi podobnimi programi, istočasno pa smo v en program združili tudi vse tiste, katere vam bodo preverjeno pomagale hitreje ustvariti večji posel!

Preverjeni produkti in storitve

V Inštitutu za neodvisnost s pomočjo naših strokovnih sodelavcev ustvarjamo produkte in storitve, ki se že preverjeno prodajajo! Sedaj jih imate možnost prodati vi in biti za to konkretno nagrajeni!

Strokovnjaki na svojih področjih

Na enem mestu združujemo največje slovenske strokovnjake, športnike, coache in druge posameznike, ki so na svojih področjih številke 1. Kot partner Inštituta imate tako možnost promovirati njihove vrhunske produkte, storitve, dogodke

Vedno novi produkti in storitve!

Inštitutu se pridružujejo vedno novi strokovni sodelavci, posledično pa konstanto raste seznam produktov in storitev, ki jih lahko promovirate!

Doživljenjske provizije

Ko enkrat pridobite stranko, je ta za vedno vaša! To pomeni, da boste ob vsakem njenem ponovnem nakupu prejeli provizijo od prodaje, brez da bi za to morali ponovno karkoli delati. Z drugimi besedami – gradili boste svoje pasivne prihodke!

Vaš zaslužek ni omejen!

Koliko prodate, toliko zaslužite! Nagrajeni ste za vse prodaje, do katerih pride po vaši zaslugi.

Provizije izplačujemo vsak mesec.

Enkratne in periodične provizije

V primeru, da prodate produkt ali storitev, za katero stranka plača enkratno, je enkratna tudi vaša provizija. V primerih, ko stranka plačuje periodično, tudi vi temu primerno (mesečno, polletno, letno) prejemate provizijo!

Poštenost, strokovnost in zaupanje na prvem mestu!

Smo ekipa posameznikov, ki ima znanje, izkušnje, sistem in orodja, s katerimi vam želimo pomagati do dodatnega ali primarnega zaslužka in vašega naslednjega koraka na poti do finančne neodvisnosti!

Kaj dobite kot partner Inštituta?

Vse, kar potrebujete za takojšen in uspešen začetek gradnje vašega posla z Inštitutom za neodvisnost!

Partnerski program - pisarna

Spletna pisarna

Kot partner Inštituta boste takoj po registraciji vašega partnerskega računa prejeli dostop do vaše spletne pisarne, preko katere boste lahko vodili, upravljali in nadzirali svoj posel. Spletna pisarna vam je vedno na voljo in preko katerekoli naprave (računalnika, tablice, telefonov).

To pomeni, da lahko svoj posel z Inštitutom za neodvisnost gradite kjerkoli na svetu že ste oziroma boste. Potrebujete le dostop do interneta.

Izobraževanja za partnerje

Izobraževanja za partnerje

Preko svoje spletne pisarne dostopate tudi do izobraževanj za vse partnerje našega partnerskega programa. Preko številnih videoposnetkov se boste lahko naučili vsega, kar morate vedeti o partnerskih programih, promociji partnerskih produktov ali storitev preko spleta in na sploh o zaslužku na internetu ter gradnji posla.

Promocijske kampanje

Pripravljene promocijske kampanje in material

Za vse produkte in storitve, ki jih lahko kot partner Inštituta priporočate ter promovirate, pripravljamo različne promocijske kampanje in material. To pomeni, da se vam ne bo potrebno obremenjevati s tem, kako boste nek produkt ali storitev potencialni stranki ali partnerju predstavili – za to smo poskrbeli že mi.

Vaša edina naloga je, da se osredotočite na to, da koristite pripravljene kampanje in material ter razširite besedo in delite dobre informacije, ki jih v sodelovanju z našimi strokovnimi sodelavci pripravljamo v Inštitutu!

Pomoč in podpora

Pomoč in podpora

V vaši spletni pisarni vas čaka tudi oddelek, kjer boste našli odgovore na vsa najpogostejša vprašanja in dodatno pomoč pri gradnji vašega posla s partnerskim programom Inštituta. Vsem partnerjem smo vedno na voljo tudi preko telefona, e-pošte ali pogovora v živo preko spletne strani.

V partnerskem programu Inštituta za neodvisnosti niste nikoli sami in lahko vedno računate na pomoč in podporo pri gradnji vašega posla!

Bodite večkrat nagrajeni za enkratno delo!

”Če ne boste našli načina, kako služiti denar tudi ko spite, boste delali do konca življenja!”

Warren Buffet

Registrirajte se – brezplačno je!

Za registracijo v partnerski program Inštituta za neodvisnost nas kontaktirajte na [email protected]