IZJEMNE VSEBINE – LETNA NAROČNINA SAMO 297,00 €!

POSTANITE ČLAN INŠTITUTA ZA NEODVISNOST!

Zagotovite si celoletni dostop do ekskluzivnih vsebin s področja financ, zdravja, miselnosti in energetike in začnite graditi svojo lastno neodvisnost!

 • Si predstavljate, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi bili finančno, energetsko, miselno in telesno neodvisni?

 • Si tudi vi želite v svojem življenju več časa in svobode?

 • Želite maksimalno izkoristiti svoje potenciale in živeti v svetu, kjer lahko vsi neodvisni posamezniki v zdravem okolju uresničujejo svoje poslanstvo?

Potem se nam enostavno morate pridružiti v našem spletnem uporabniškem portalu za člane Inštituta, kjer s pomočjo različnih strokovnjakov in njihovih vsebin pomagamo posameznikom prehoditi pot do njihove lastne neodvisnosti!

Naš cilj je, da postanete finančno, energetsko, miselno in telesno neodvisni!

Vsak mesec strokovnjaki iz področja financ, zdravja, miselnosti in energetike za vas pripravljajo najboljše možne vsebine, s katerimi lahko gradite svojo lastno neodvisnost. In ne le to, strokovni sodelavci Inštituta vas spremljajo na poti kot mentorji in vam pomagajo premostiti ovire in odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Vsi ljudje si v življenju želimo napredovati in zase si vedno želimo le najboljše. Če si želite napredka tudi vi, potem se nam pridružite v našem članskem portalu, ki vam bo zagotovo tlakoval pot do vašega napredka in več svobode! Zakaj bi takšen napredek sploh potrebovali?

Statistika je neizprosna in ne laže!

 • Statistike Eurostat kažejo, da več kot polovica današnjega delovno aktivnega prebivalstva poroča o splošni utrujenosti, polovica aktivno izgoreva, desetina pa že kaže resne znake preobremenjenosti.

 • Več kot tretjina Slovencev, po opravljeni raziskavi revije Moje Finance, ne zna zadovoljivo ravnati s svojimi osebnimi financami in se zaradi tega posledično sooča s finančnim stresom.

 • Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije se danes vsak tretji otrok do 11 let v Evropi sooča s težavo prekomerne telesne teže.

 • Do leta 2050 imamo v Sloveniji potencial, da bi bi lahko več kot polovica prebivalcev proizvajala svojo lastno električno energijo iz obnovljivih virov energije.

O boljši finančni pismenosti, pomembnosti pravilnega načina razmišljanja, skrbi za telo in hrano ter potencialu vzdržne energetike se danes v šolah žal ne učimo.

Ker na Inštitutu za neodvisnost verjamemo, da se lahko le v ravnovesju med vsemi štirimi pomembnimi področji človeškega življenja skrivata prepotrebna sreča in mir, vam tovrstne vsebine ponujamo na enem mestu!

Kaj vas čaka znotraj članskega portala?

Videoserije, webinarji, odgovori na vaša vprašanja, podcasti, ekskluzivni članki, mastermind skupine… vse, kar vam bo pomagalo na poti do vaše neodvisnosti na področju financ, zdravja, miselnosti in energetike in to s strani največjih strokovnjakov!

Področje miselne neodvisnosti

Področje miselnosti je osnovno področje, na katerem boste prejemali praktične napotke in nasvete o vaših mislih ter čustvih, pravilnem postavljanju ciljev in koristnem načinu razmišljanja, ki bo dvignil vaše osebne potenciale na najvišji možni nivo. Naučili se boste, kako lahko z močjo vaših misli ustvarjate svet, v katerem želite živeti!

V okviru miselne neodvisnosti vsak mesec prejmete:

 • intervjuje z uspešnimi posamezniki v obliki video ali podcast vsebine,

 • mastermind skupino, ki se sestaja preko spleta vsakih 14 dni,

 • ekskluzivne članke s koristnimi napotki in nasveti,

 • odgovore na vprašanja glede osebnega napredka!

Področje finančne neodvisnosti

Področje financ je področje, na katerem je največ nepismenih posameznikov, ki z napačnimi odločitvami ne uspejo doseči svoje lastne finančne neodvisnosti. Znotraj naročniškega portala boste z vsebinami dvignili vašo finančno pismenost, se lažje izognili najpogostejšim napakam vlagateljev in z svojim denarjem počasi, a vztrajno gradili pot do vaše finančne svobode.

V okviru finančne neodvisnosti vsak mesec prejmete:

 • mesečni pregled borznih in kripto trgov v obliki webinarjev,

 • izbrano temo iz področja osebnih financ v obliki podcastov ali video vsebin,

 • članek s koristnimi napotki in nasveti za izboljšanje vaše finančne situacije.

Področje telesne neodvisnosti

Področje zdravja je zagotovo ena izmed najpomembnejših tem, s katero se mora danes ukvarjati prav vsak posameznik. Od pravilnega prehranjevanja do pravilnega gibanja pa vse do prehranske samooskrbe, meditacije, joge in pravilnega dihanja. Profesionalni športniki, osebni trenerji, prehranski svetovalci in vrtičkarji bodo z vami delili uporabne, praktične in zelo koristne nasvete za povečanje in ohranjanje zdravja na dolgi rok.

V okviru telesne neodvisnosti vsak mesec prejmete:

 • video in podcast vsebine o zdravem prehranjevanju, gibanju in skrbi za zdravo telo,

 • praktične napotke kako pridelati in pripraviti zdravo ter okusno hrano,

 • članke s praktičnimi nasveti,

 • nasvete in odgovore strokovnjakov za ohranjanje vitalnosti in zdravja.

Področje energetske neodvisnosti

Področje energetike bo obsegalo teme energetske učinkovitosti, energetske samooskrbe, električne mobilnosti in obnovljivih virov energije ter odnosa do okolja. Pridobili boste odgovore kako lahko z energetsko učinkovitostjo prihranite in kako si zagotoviti vašo osebno energetsko neodvisnost.

V okviru energetske neodvisnosti vsak mesec prejmete:

 • povezavo in posvet s strokovnjaki glede energetske samooskrbe,

 • video in podcast vsebine iz področja energetske učinkovitosti ter obnovljivih virov energije,

 • nasvete, kako enostavno postati bolj ekološki in varčni,

 • video prikaze praktičnih rešitev za prihranke pri energetiki.

Kdo vam bo pomagal na poti do vaše neodvisnosti?

Strokovnjaki iz različnih področij se nam pridružujejo vsak mesec in trenutno vsebine ter aktualne tematike za vas že pripravljajo:

Matjaž Štamulak

Matjaž Štamulak

Investicijski svetovalec in finančnik

Denis Bornšek

Denis Bornšek

Vizionar in motivator

Žiga Goltes

Žiga Goltes

Strokovnjak na področju metode individualnega usmerjanja, osebnostne rasti in trženja

Nataša Horvatič

Nataša Horvatič

Strokovnjakinja za komunikacijo in marketing

Saša Einsiedler

Saša Einsiedler

Komunikacijska trenerka, licencirani DreamBuilder coach in Certified Trainer Jack Canfield Success Principles

Silvester Kmetič

Silvester Kmetič

Poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach

Matjaž Valenčič

Matjaž Valenčič

Neodvisni energetski strokovnjak

dr. Dejan Savić

dr. Dejan Savić

Svetovalec za podnebne in energetske politike

Tadej Bevc

Tadej Bevc

Strokovnjak za spletni marketing

Brigita Langerholc

Brigita Langerholc

Olimpijka, športna in motivacijska trenerka ter trenerka joge

Sabina Blumauer

Sabina Blumauer

Svetovalka, učiteljica Gokhale metode
Špela Kersnik

Špela Kresnik

Magistrica psihologije in NLP praktik

Simona Fabjan

Simona Fabjan

Prehranska svetovalka

Bojan Žnidaršič

Bojan Žnidaršič

Energetski svetovalec

Anita Ilić

Anita Ilić

Mentorica za življenje polno energije

Maja Kure

Maja Kure

ICF Coach in trener

In še mnogi drugi strokovnjaki, ki jih kmalu objavimo….

Za koga je naš spletni članski portal primeren?

 • Za vse tiste, ki bi želeli napredovati na vseh 4 pomembnih področjih v vašem življenju – finance, mindset, zdravje in energetika.

 • Za vse tiste, ki ste si vedno želeli pridobiti višjo finančno pismenost in se naučiti boljšega investiranja vašega denarja.

 • Za vse tiste, ki se zavedate, da je za celovito zdravje pomemben zdrav duh v zdravem telesu in verjamete, da je pravo zdravje vedno sorazmerje med hrano, gibanjem in vašo miselnostjo.

 • Za vse tiste, ki verjamete, da lahko s pravilnim načinom razmišljanja dosegate višje cilje in bolje izkoristite vaš osebni potencial.

 • Za vse tiste, ki so vam dobri odnosi, družinska sreča ter družbena odgovornost neločljivo povezani.

 • Za vse tiste, ki verjamete, da lahko z obnovljivimi viri energije in večjo energetsko učinkovitostjo prihranite zase in s tem ohranite naravo za prihodnje rodove.

 • Za vse tiste, ki se zavedate, da je človeški potencial brezmejen in da lahko skupaj spremenimo svet na bolje!

Kakšne vsebine vas čakajo v članskem portalu?

 • Na področju zdravja vas bo skozi praktični prikaz vsakodnevnih telesnih vaj, ki vas bodo ohranjale zdrave in vitalne, vodila Brigita Langerholc! Aktivno se ji pridružite tudi vi!

 • Na področju miselne neodvisnosti vas čaka svež pogovor s sestrama Fabjan, ki razkrivata skrivnosti njunega športnega in poslovnega uspeha. Po uspešno izvedeni prvi ZOOM konferenci in opravljanju analize iz preteklega meseca, bomo na to temo dodali še okroglo mizo.

 • Aktualen pregled finančnih trgov je za vas pripravil Domen Butala, uspešen upravljalec premoženja, ki se bo v tem mesecu dotaknil tudi pregleda stanja  trga kriptovalut.

 • Na področju energetske neodvisnosti smo za vas pripravili članek o problematiki toplotnih mostov in praktične nasvete kako te težave učinkovito energetsko rešiti.

IZJEMNE VSEBINE – LETNA NAROČNINA SAMO 297,00 €!

Ne oklevajte in se nam pridružite!

Letna naročnina na izjemno kvalitetne vsebine, interakcijo z našimi strokovnjaki ter video in podcast vsebine vas stane zgolj 25€/mesečno.

Denar, ki ga zlahka zapravite za kakšno nepomembno stvar. Lahko pa ta znesek investirate v znanje, ki vam bo dokazano v prihodnosti prineslo ne le več denarja in obilja, temveč predvsem miru, sreče in blagostanja!

   297€

JA, ŽELIM POSTATI ČLAN INŠTITUTA!

DDV (davek na dodano vrednost) se ne zaračunava – Inštitut ni zavezanec za DDV!