Webinar, ki bo dodobra izboljšal vašo komunikacijo in odnose

Nas mora biti strah za prihodnost naših otrok in vnukov?

V sredo, 20. 10. 2021, ob 19:00.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste se kdaj vprašali – tako zares – kaj vse nam prinaša tehnologija?

Vse te videokonference, šolanje na daljavo, socialna omrežja, “instant” dostopnost do informacij in vsebin – takšnih in drugačnih …

Ste se morda kdaj zalotili v past drsanja po ekranu?
Če tega niste opazili pri sebi, pa ste morda pri kom drugem. Morda celo pri osebah, ki vam je še posebej pri srcu: prijatelju, partnerju, otrocih …

Verjetno bi se bilo smiselno vprašati, ali nam vsa ta tehnologija v resnici prinaša svobodo ali nas vodi v zasvojenost?

Pridružite se Saši Einsiedler in Silvestru Kmetiču, ki vam bosta skozi praktičen in interaktiven webinar prikazala, kaj v trenutnih razmerah pomeni odprta medgeneracijska komunikacija med 4 generacijami.

Webinar - prihodnost vnukov

Trenutne razmere zagotovo niso lahke.
Niti za mlade niti za njihove starše.

Prav zato bomo skupaj iskali rešitve za odprto komunikacijo med mladimi in starejšimi ter predstavili konkretna orodja za reševanje kritičnih problemov v trenutnem obdobju.
Pogovarjali se bomo o
izzivih generacije mladih in generacije starejših od 50 let.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Dotaknili se bomo tudi naslednjih tem:

 • Smo v krempljih multinacionalk ali v popolni svobodi?

 • Mladostniki in šolanje na daljavo – kaj so vzroki in kaj posledice.

 • Medijski pritisk današnjega časa – ločevanje na “naše” in “vaše”.

 • Mladi in starejši moramo v svojem življenju imeti svoj notranji steber varnosti, kjer veš, kdo si in kaj si.

 • Problematika virtualne resničnosti in odtujenost med generacijami.

 • Kje je ločnica med realnim in virtualnim?

Pridružite se nam 20. oktobra 2021 ob 19.00 uri!

Opozorilo in prijava

Večina strokovnjakov in coachev bi za tako vsebino, ki je boste deležni na webinarju želela iztržiti čim večje vsote denarja. Govorimo o kotizacijah dražjih od 200 €.

Ker vemo, da ljudje v trenutnih razmerah potrebujejo podporo, nasvete in predvsem konkretna orodja, smo se s Sašo in Silvestrom odločili za simbolično ceno wbinarja, ki znaša samo 12 €.

Prijava na webinar:

Dodaj v košarico

(Simbolična kotizacija 12€)

Opozorilo: Če mislite, da bo to le še eden izmed webinarjev, ki ga boste poslušali nekako “na pol” medtem, ko pospravljate po stanovanju in opravljate 1000 in eno stvar, se nanj ne prijavljajte.

Ta webinar je namenjen vam. Prepričani smo, da vam bo izboljšal vašo komunikacijo, vaše odnose, vam vrnil občutek svobode. Za dosego tega pa boste morali tudi vi vložiti svoj delček.

Po prijavi vam bomo na mail poslali prvo nalogo, ki jo opravite že pred webinarjem.

Tekom webinarja pa boste dobili več konkretnih orodij, ki jih boste preizkusili v praksi.

Naj vas ne bo strah, temveč sprejmite webinar kot izziv in prvi korak na poti do življenja, kot si ga zaslužite.

Kdo bo z vami?

Silvester Kmetič

Poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, promotor miselne neodvisnosti

Silvester je poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, NLP coach in podjetnik z več kot 20 leti izkušenj na področju direktne prodaje. Deluje na področju organizacijskega in strateškega razvoja v Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Švici, Franciji, Srbiji in na Hrvaškem. Sam meni, da je lahko življenje zelo lepo in enostavno, če si ga znaš tako narediti. Pri svojem delu upošteva sodobne pristope iz psihologije in ekonomije in pomaga ljudem razvijati veščine vodenja, komunikacije, projektnega in timskega dela. S svojo karizmo in načinom posredovanja znanja ter izkušenj vedno znova navduši občinstvo in obiskovalce njegovih delavnic. Do sedaj je Silvester pomagal številnim podjetnikom, športnikom, politikom, mladostnikom in preostalim posameznikom, ki so želeli doseči nadpovprečno uspešnost.

Saša Einsiedler

Mentorica in coachinja, promotorka miselne neodvisnosti

Saše Einsiedler se lahko spominjate z radia in televizije. Saj je že v srednji šoli je začela delati na RGL (Radio glas Ljubljane) in na Televiziji Slovenija, kasneje na POP TV. Življenjska pot pa jo je zanesla v popolnoma druge vode. Danes je namreč prva v tem delu Evrope s certifikatom svetovno znanega Jacka Canfielda »Success Principles«, certificirana DreamBuilder coach-inja, ima mednarodno licenco persolog DISK trenerke, je družinska in transformativna mediatorka ter avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.

Deluje v večjih in manjših podjetjih kot izvajalka delavnic za komunikacijo, osebno uspešnost, izboljševanje odnosov, predvsem pa z motivacijskimi delavnicami na temo zastavljanja ciljev ter strategijami za doseganje le-teh. Pomaga pri nesoglasjih in iskanju skupnih rešitev v teamih, pri preoblikovanju načina razmišljanja in delovanja predvsem vodilnih kadrov. Deluje kot osebni coach ter dosega izjemne rezultate na svojih treningih nastopanja ter ostalih komunikacijskih veščinah.

Z javnimi predavanji, delavnicami ter spletnimi predavanji pomaga ozaveščati ljudi ter jih opominjati, da smo sami kreatorji svoje realnosti. In da z določenim načinom delovanja ter predvsem razmišljanja, lahko dosegamo najboljše rezultate.

Naši gostje bodo tudi:

 1. Barbara Murko, dipl. medicinska sestra, 27 let
 2. Aleksander Murko, magister varnostnih ved, 28 let
 3. Laura Kmetič, dipl. prof. glasbene pedagogike, 23 let
 4. Aleš Škrobar, magister prof. razrednega pouka, 26 let
 5. Gašper Štrumbelj, diplomirani tekstilni inženir, 25 let
 6. Martin Pusar, dijak 4. letnika Srednje medijske šole, 18 let

Prijava na webinar:

Dodaj v košarico

 (Simbolična kotizacija 12€)