Priročnik za samorefleksijo in postavljanje ciljev

Samorefleksija je eden najpomembnejših gradnikov osebnega napredka. Samorefleksija je proces, pri katerem opazujemo sami sebe in okolico okoli sebe. S tem procesom lahko odkrijemo skrite potenciale, vsekakor pa je rezultat samorefleksije boljše razumevanje samega sebe in okolice.

Glavno in edino pravilo samorefleksije in postavljanja ciljev je, da si vzameš čas na samem in v miru. Prispevajo lahko tudi pozitiven namen, mirna glasba, zdrav napitek in prijetno okolje.

V pomoč vam ponujamo priročnik, s katerim boste lažje dosegli svoj namen.

Priročnik si lahko prenesete Priročnik za samorefleksijo in postavljanje ciljev.

Vse dobro!

Prispevek je pripravil Denis Bornšek, vizionar in motivator

VEČ O INTERAKTIVNEM ONLINE SEMINARJU >

Prvi koraki do neodvisnosti

Zgradite svojo neodvisnost na področju financ, energije, zdravja in miselnosti s pomočjo vrhunskih strokovnjakov!

Online seminar Prvi koraki do neodvisnosti, ki prinaša dragoceno znanje s področja financ, miselnosti, zdravja in energetike. Na enem mestu smo zbrali strokovnjake, ki delijo uporabno in koristno znanje, ki ga za napredek in svobodo potrebujemo vsi. Projekt je izjemno dobro pripravljen in vsebuje naravnost fantastične vsebine, ki vam bodo zagotovo pomagale pri razumevanju pomembnosti ravnovesja.

Zadovoljivo obvladovanje financ, dobra samopodoba, skrb za svoje telo, izpolnjujoči odnosi in zadovoljivo bivanje so recept za notranji mir.

VEČ O INTERAKTIVNEM ONLINE SEMINARJU >