Prvi koraki do neodvisnosti

Celodnevni ONLINE seminar V ŽIVO, na katerem boste iz prve roke najboljših strokovnjakov v Sloveniji izvedeli, kako zgraditi svojo neodvisnost na področju financ, energije, zdravja in miselnosti!

Sobota, 12. september 2020

Seminar -Prvi koraki do neodvisnosti

Ponudili vam bomo odgovore na spodnja vprašanja in jih podprli s praktičnimi napotki ter nasveti strokovnjakov:

 • Kako živeti bolj zdravo, jesti boljšo hrano, se bolje počutiti, imeti več energije in živeti dolgo, aktivno življenje?

 • Vas zanima, kako lahko nadzorujete svoje misli, živite z manj stresa in delujete pozitivno ter izkoristite svoje potenciale do maksimuma?

 • Kako za položnice v svojem gospodinjstvu plačevati občutno manj, živeti v hiši, ki ponuja neprimerno bolj ugodno življenjsko okolje, istočasno pa tako poskrbite za naravo ter bolj čisto okolje?

 • Zagotovo si želite imeti boljše stanje na svojem bančnem računu! Vas zanima, kako pravilno upravljati z denarjem, kam investirati svoje prihranke in kako delati v smeri vaše finančne neodvisnosti?

Nikar ne oklevajte in se nam pridružite na online seminarju, ki bo potekal v živo!

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

Edinstven celodnevni ONLINE dogodek!

Na seminarju boste iz prve roke najboljših strokovnjakov v Sloveniji izvedeli:

 • kako zgraditi svojo lastno neodvisnost na področju financ, energije, zdravja in miselnosti,

 • kakšni so prvi koraki in katera praktična znanja vam lahko pomagajo na poti do vaše neodvisnosti in

 • dobili napotke in nasvete iz prakse, ki so predavateljem pomagali na poti do njihove neodvisnosti!

Izbrani strokovnjaki vam bodo še posebej pomagali pri:

 • vzpostavitvi boljše samopodobe in kontroli vaših misli za doseganje uspeha v življenju,

 • prepoznavanju vašega denarnega zapisa in vzpostavitvi načel, ki vam bodo prinesla finančno blagostanje,

 • skrbi za vaše telo in zdravje, ki vam lahko na dolgi rok omogoči brezskrbno življenje,

 • kontroli vaših izdatkov za bivanje in napotkih, kako zmanjšati stroške, a ohraniti enako kvaliteto življenja.

Celodnevno online druženje z vrhunskimi strokovnjaki iz Slovenije vam bo omogočilo novo znanje in uporabo le tega, nova poznanstva in jasno izrisano pot do vaše neodvisnosti na področjih, ki jih želite urediti.

Ko boste vzpostavili pravilno ravnovesje med denarjem, zdravjem, načinom razmišljanja ter odnosom do narave, boste postali srečnejši, uspešnejši in bolj zadovoljni!

Na tem spletnem dogodku s predavatelji v živo vam v samo enem dnevu pomagamo prehoditi korake, ki so potrebni, da to tudi resnično dosežete.

Zakaj se udeležiti dogodka?

Preverite v spodnjem videu:

Investicija, ki vam bo izboljšala življenje na vseh štirih področjih, znaša tokrat le:

35€

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

Česa se boste naučili?

Posebej za dogodek Prvi koraki do neodvisnosti smo uspeli na enem mestu, v samo enem dnevu, zbrati odlične strokovnjake s področja doseganja neodvisnosti in le ti vam bodo na dogodku predali naslednja znanja in napotke:

Miselna neodvisnost

Silvester Kmetič bo s področja miselne neodvisnosti govoril o pomembnosti vzpostavitve pozitivne samopodobe in procesih, ki se dogajajo v naših možganih.

S praktičnimi napotki in izkušnjami vam bo približal področje obvladovanja vaših misli in skupaj z vami naredil praktične vaje ter prve korake, ki vam bodo služili na poti do boljše samopodobe, ki je ključ pri doseganju uspehov v življenju.

Seveda ne bo manjkalo niti napotkov za lažje doseganje vaših ciljev in par ˝trikov˝ s katerimi boste vsekakor izboljšali sebe in svoj pogled na svet. S tem se potem tudi svet okrog vas spremeni – na bolje, seveda!

Finančna neodvisnost

Matjaž Štamulak bo iz področja finančne neodvisnosti razkril najpogostejše napake vlagateljev in največje priložnosti za investiranje danes.

Razkril vam bo tudi edinstveno formulo 7 korakov do finančne neodvisnosti, s katero lahko prav vsak posameznik na dolgi rok doseže svojo finančno neodvisnost in svobodo.

Udeleženci bodo skupaj s predavateljem podrobneje obravnavali vseh 7 pomembnih korakov in dobili napotke, kako znanje nemudoma prenesti v vsakdanje življenje. Seveda ne bo manjkalo niti napotkov, kako danes investirati najceneje (brez odvečnih stroškov, ki jih plačujete finančni industriji), ter najbolj donosno in fleksibilno in kje se trenutno skrivajo najboljše priložnosti za dober donos v prihodnosti.

Telesna neodvisnost

Simona Fabjan in Brigita Langerholc bosta, kot bivši profesionalni športnici, vsem udeležencem dogodka predali neprecenljive izkušnje s področja zdravja – s posebnim poudarkom na prehranjevanju, gibanju ter pravilnem dihanju.

Obe strokovnjakinji bosta podali predvsem praktične napotke, s katerimi lahko drastično izboljšate vaše osebno počutje in preventivno poskrbite za vaše dolgoročno zdravje.

Seveda ne bo manjkalo niti praktičnih vaj, ki jih boste  že takoj po dogodku lahko vnesli v svoj vsakdan.

Energetska neodvisnost

Bojan Žnidaršič, energetski svetovalec in strokovnjak za področje energetske neodvisnosti bo za vse udeležence pripravil kopico brezplačnih nasvetov, s katerimi boste lahko že takoj po dogodku prihranili pri vašem bivanju, brez da bi ob tem trpela vaša kvaliteta življenja.

Praktičnih napotkov in nasvetov boste deležni tudi tisti, ki obnavljate ali gradite ter seveda vsi tisti, ki vas zanimajo obnovljivi viri energije (sončne elektrarne) in prehod na električna vozila.

Aleš Babič, zagovornik ekološkega in prijaznega podjetništva bo udeležencem predstavil energetsko neodvisnost v praksi in prihodnosti, nove generacije samooskrbe na praktičnih primerih, izkušnje in primernost uporabe električnih vozil ( avtomobili, kolesa ) ter prihodnost ogrevanja in mobilizacije na elektriko in bivanje v EKO naseljih.

Drugi o našem delu

Izvrstna delavnica, odlični predavatelji, top informacije. Znanje, ki bi ga morali osvojiti že osnovnošolci! Vendar nikoli ni prepozno. Uporabno znanje, ki že prinaša rezultate.

Tanja, Ljubljana

To je bil moj prvi obisk nekega dogodka oziroma delavnice. Moram reči, da je bila zelo zanimiva izkušnja. Vzdušje je bilo sproščeno ter nabito s pozitivno energijo. Dobil sem spodbudo za drugačno, pozitivno razmišljanje in delovanje. 

Aleš, 33 let, Ljubljana

Odzivi udeležencev iz preteklih dogodkov:

Naš cilj je, da postanete neodvisni na vseh področjih vašega življenja!

Na dogodku boste zato dobili natančne napotke in usmeritve, ki jih boste lahko takoj prenesli v prakso in tudi takoj videli konkretne rezultate!

Predavatelji na dogodku

Posebej za Prve korake do neodvisnosti smo uspeli na enem mestu, v samo enem dnevu, zbrati izjemne strokovnjake!

Silvester Kmetič

Silvester Kmetič

Transsolucijski in NLP coach, poslovni trener

Podjetnik z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju direktne prodaje, solastnik mednarodnega izobraževalnega podjetja KHD Group Slovenija in promotor miselne neodvisnosti.

Matjaž Štamulak

Matjaž Štamulak

Finančni in investicijski svetovalec

Matjaž je finančni in investicijski svetovalec, upravljalec premoženja, avtor številnih strokovnih člankov in komentator v več slovenskih medijih.

Bojan Žnidaršič

Bojan Žnidaršič

Energetski svetovalec

Bojan je energetski svetovalec za gospodinjstva od leta 1994. V tem času je svetoval okrog 2400 gospodinjstvom, napisal preko 700 člankov, več kot 200 krat gostoval v TV in radijskih oddajah ter realiziral preko 150 predavanj.

Brigita Langerholc

Brigita Langerholc

Športna in motivacijska trenerka ter trenerka joge

Športna in motivacijska trenerka ter trenerka joge, nekdanja profesionalna atletinja in olimpijka, osebna coachinja in učiteljica dihalnih tehnik.

Simona Fabjan

Simona Fabjan

Prehranska svetovalka

Nekdanja profesionalna odbojkarica na mivki in diplomirana inženirka živilstva in prehrane. V inštitutu deluje kot prehranska svetovalka za telesno neodvisnost.

Simona Fabjan

Aleš Babič

Ustanovitelj in direktor podjetja Ekosen d.o.o

Aleš se zavzema za ekološko in prijazno podjetništvo, zato je skupaj z ekipo sodelavcev razvil energetsko varčne produkte prihodnosti in z njimi prispeva k zdravemu načinu bivanja. Kot pisec in predavatelj deli svoja znanja in izkušnje s področja odgovornega podjetništva in trajnostnega razvoja.

Posebno presenečenje za vse udeležence dogodka!

Mojster hipnoze Silvester Kmetič bo po koncu dogodka, za vse interesente izvedel brezplačno vodeno meditacijo in hipnozo. Tako boste dobili še dodatno praktično izkušnjo, s katero boste še lažje vnesli vse pozitivne spremembe v svoje življenje!

Gostja dogodka bo Laura Kmetič, diplomantka Glasbenega konservatorija Celovec, ki bo z angelskim glasom, hipnozi dodala nove dimenzije v pesmih Thank you for the music in Hallelujah.

Pridružite se nam!

Vrednost celodnevnega druženja z vrhunskimi strokovnjaki znaša preko

200 €!

Vi pa se lahko tega ekskluzivnega dogodka udeležite za samo

35 €

Online v živo se bomo družili v soboto, 12. septembra 2020

(V kolikor se dogodka ne morete udeležiti v živo, vam bo na voljo tudi posnetek.)

 

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

DDV ni obračunan – Inštitut za neodvisnost ni zavezanec za DDV.