fbpx
Telesna neodvisnost2021-01-13T12:52:24+01:00

TELESNA NEODVISNOST

Pojav kritičnih bolezni in dejstvo, da je depresija bolezen 21. stoletja, vsekakor nista naključje. Skrajni čas je, da se vrnemo nazaj. Nazaj k naravi! Izkoristimo potencial, ki ga le ta ponuja. Poskrbimo za to, da zasadimo novo življenje, pridelamo domačo »živo« hrano in da smo v gibanju.

Prehranska samooskrba in gibanje za zdravo telo sta vrednoti, ki lahko na tem področju rešita človekovo zdravje in njegovo dobro počutje.

˝Človek žrtvuje svoje zdravje, da bi zaslužil denar. Potem žrtvuje svoj denar, da bi si povrnil svoje zdravje.˝

Dalajlama

4 temelji neodvisnega človeka

Prenesite si brezplačno E-knjigo, v kateri boste dobili konkretne napotke, kako na vseh štirih temeljnih področjih vašega življenja narediti prvi korak k vaši neodvisnosti!

KNJIGO SI PRENESETE TUKAJ >

Izobraževanja

Spodaj boste našli razdeljene vsebine po segmentih in prepričani smo, da veliko koristnega znanja, še posebej, če se boste udeležili kakšne naše delavnice.

 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Sale!
  Dodaj v košarico Details
 • Sale!
  Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Sale!
  Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details

Zadnje objave na blogu

Vpliv hrupa na naše telo

12. januarja, 2021|

Dejstvo je, da so raznovrstni zvoki povsod okoli nas. Nekatere doživljamo intenzivno, nekaterih zavestno sploh ne zaznamo. Naše telo pa v vsakem primeru zazna prav vsak zvok in ga sprejema.

Zelišča za pljuča

16. decembra, 2020|

Poznate zelišča, ki blagodejno vplivajo na pjluča? Zelišča na posameznika različno delujejo, prav tako pa eno zelišče ne deluje na vse viruse. Več o zdravilnih učinkih preberite v prispevku.

Vitamin D in Covid-19

18. novembra, 2020|

Svetovna populacija se srečuje z dvema pandemijema. Prva pandemija je Covid-19 in druga pandemija pa je pomanjkanje vitamina D. Če bi ustavili pandemijo pomanjkanja vitamina D, bi s tem lahko ustavili tudi pandemijo Covid-19?

Ekipa telesne neodvisnosti

Katja Rebolj
Katja Rebolj
Strokovnjakinja za divje rastline in jedilno cvetje. Vodi lastno podjetje z blagovno znamko Rožma.
Sabina Blumauer
Sabina Blumauer
Biologinja, plesalka in učiteljica plesa, ki jo navdušujejo nova znanja, raziskovanje življenja in soustvarjanje. V inštitutu pokriva področje dobre telesne drže in zdravega gibanja.
Simona Fabjan
Simona Fabjan
Nekdanja profesionalna odbojkarica na mivki in diplomirana inženirka živilstva in prehrane. V inštitutu deluje kot prehranska svetovalka za telesno neodvisnost.
Živa Leskovšek
Živa Leskovšek
Certificirana učiteljica joge, zvočna zdravilka in organizatorka dogodkov, ki želi ozaveščati ter pomagati posamezniki na poti do telesne in miselne svobode
Go to Top