fbpx
Tjaša Strle2020-11-06T23:02:02+01:00
Matjaž Štamulak

Tjaša Strle

Ekspertinja za osebne meje in komunikacijo ter skrbnica zaposlenih

Diplomirana komunikologinja, ki že več kot 10 let uri svoje komunikacijske sposobnosti ter predaja znanje uspešne in efektivne komunikacije. Zadnja leta pa se je specializirala na področju osebnih mej in novodobnega načina vodenja, ki v ospredje postavlja dobro počutje človeka.

Posameznikom in ekipam pomaga, da najprej prepoznajo in nato začnejo ustrezno komunicirati meje. Na ta način ljudje postanejo bolj motivirani, učinkoviti in zadovoljni na vseh področjih svojega življenja. Odnosi pa postanejo bolj izpolnjujoči in vključujoči do vseh udeležencev.

Vodje na delovnem mestu z ustreznimi mejami poskrbijo za boljšo klimo v ekipi, več motivacije, zadovoljstva in posledično rezultatov.

Verjame, da so osebne meje temelj vseh funkcionalnih odnosov in nujno potrebne, tako na zasebnem kot poslovnem področju. Sama pravi: “Osebne meje nas zbližujejo. Tam so zato, da nam služijo in skrbijo za naše dobro počutje. Bolje kot poskrbimo zase, več lahko damo drugim.”

Tjašine supermoči:

  • Več kot 10 let treningov komunikacije.

  • Opravila izobraževanje iz nenasilne komunikacije.

  • Sodelovala z več kot 1000 ljudmi iz različnih sektorjev.

  • Diplomirana komunikologinja.

  • Izvedla več kot 100 interaktivnih delavnic in predavanj.

Drugi jo opišejo kot osebo, ki je srčna, odprta, iskrena in direktna, pogumna ter prodorna. Njeni vrlini sta iskreno zanimanje za ljudi in aktivno poslušanje, tako da se vsakdo hitro počuti sproščeno ter prijetno v njeni družbi.

Je diplomirana komunikologinja, ki že več kot 10 let uri svoje komunikacijske sposobnosti preko javnega nastopanja, izvajanja delavnic in predavanj, ter 1:1 svetovanj.

Njene vsebine v ospredje postavljajo osebne meje kot temelj vseh izpolnjujočih odnosov, komunikacijo in skrb za dobro počutje posameznikov ter ekip. Za to, da postanemo mojster ali mojstrica osebnih mej se moramo soočiti s svojimi strahovi, poznati svoje vrednote, vedeti kaj nam je všeč in kaj ne, biti samozavestni in pogumni, poznati svoje emocije in telo ter ustrezno komunicirati drug z drugim.

Znanje črpa predvsem iz osebnih izkušenj in preizkušenj, ter nenehnih izobraževanj iz različnih področij.

Verjame, da se ključ do spoznanja skriva v vsakem posamezniku, in da se vsi odgovori skrivajo v nas samih. Najbolj vesela je, ko lahko pripomore k temu, da ljudje z njeno pomočjo odkrijejo kakšen pozabljen košček sebe.

Vsebine na portalu

Članki in videoposnetki

Pot k neodvisnosti

26. aprila, 2021|

Poglavitni cilj Inštituta za neodvisnost je povezati pomembne vidike življenja: miselnost, zdravje, finance, energetiko v celoto.

Zaobljube

16. marca, 2021|

Zavedati se moramo, da je naš um naravnan tako, da ima nadvse rad poznane navade in rutine ter se na vse pretege izogiba spremembam. Kako ohranjati in držati zaobljube, preberite v prispevku.

Imate svojo jutranjo rutino?

16. februarja, 2021|

Imate svojo jutranjo rutino? Zakaj je dobro, da jo uvedete v svoj vsak dan in kakšno je izbrala naša strokovna sodelavka Tjaša Strle, preverite v prispevku.

Load More Posts
Go to Top