VITALNIH 21

21 – dnevni izziv za več energije in boljše počutje!

Pričnite z izzivom že danes in dvignite svojo vitalno energijo!

Ljudje smo skupek navad. Nekatere navade nas v življenju podpirajo, nekatere pa ovirajo in zadržujejo.

Ena izmed slabih navad je vsekakor, da si ne vzamemo dovolj časa zase ali pa da preveč časa posvetimo stvarem, ki nam ne prinašajo nobene koristi.

ČAS JE ZA SPREMEMBO!

Ne glede na tempo življenja in izzive, s katerimi se vsakodnevno soočate, vas bomo skozi ta 21-dnevni izziv spodbudili, da si vsaj 15 minut na dan rezervirate zase – za skrb za svoje dobro počutje in vitalnost.

Brez izgovorov.

Ker si to zaslužite.

In ker zmorete!

Okrepite svoje telo od znotraj in zunaj! Izboljšajte svojo telesno držo, gibanje in videz. Sprostite svoj um in telo. Naučite se dihati. Izboljšajte svoje prehranjevalne navade. Naučite se, kakšno hrano jesti in kako. Začnite uporabljati več zelišč. Itd. Pridobite znanja iz vseh teh področij, predvsem pa motivacijo, da začnete svoje počutje in vitalnost postopno in učinkovito izboljševati. 

 

Gre za najbolj koristen izziv, ki se ga boste kdaj koli udeležili. Izziv, ki ne vpliva samo na telo ali samo na duha – združili smo vse v enem, pod vodstvom štirih strokovnjakinj, ki vas bodo spremljale naj tej poti CELOSTNE zunanje in notranje preobrazbe.

Kaj boste pridobili s programom “Vitalnih 21” ?

Osvojiti novo navado je težko. Opustiti staro pa je še težje. Najtežjih je ravno prvih nekaj tednov. In zato bomo to pot prehodili skupaj.

Izziv, ki ne vpliva samo na telo ali samo na duha – združili smo vse v enem, pod vodstvom štirih strokovnjakinj, ki vas bodo spremljale naj tej poti CELOSTNE zunanje in notranje preobrazbe.

 • Na področju telesne drže in gibanja:

  • Spoznali boste, kako dobro telesno držo vpeti v gibalne izzive, kjer boste krepili trebuh, zadnjico in celotno telo.
  • Pridobili boste novo znanje o tem kako delati zdrave gibalne odmore, kako jih zasnovati in kako izvajati na način, ki podpira zdravo telesno držo.
  • Svojo hrbtenico se boste naučili učinkovito zaščititi pred poškodbami in spoznali, kako trajno izboljšati svoj videz.
  • Dobra drža je osnova za gibanje brez poškodb in za vas lahko spremeni ogromno, predvsem, če se že soočate z bolečinami ali pa jih želite preprečiti.
 • Na področju sprostitve in regeneracije:

  • Skozi zavedno gibanje in dihanje boste začeli povezovati svoje telo in um.
  • Preko elementov joge se boste naučili tudi vaj za moč ter tako oblikovali telo in začeli izločati toksine.
  • Naučili se boste preprostih dihalnih tehnik, ki so primerne za sproščanje, koncentracijo in predvsem za boljše dihanje, da bo vaše telo res dobilo toliko kisika, kot ga potrebuje.
 • Na področju prehranjevanja:

  • Ugotovili boste, kako način prehranjevanja vpliva na vaše počutje in prebavo.
  • S čuječim načinom prehranjevanja boste zaužili manj hrane.
  • Ugotovili boste, kateri so vaši sprožilci nenadzorovanega prehranjevanja in jih med izzivom počasi odpravljali.
 • Na področju uporabe narave in zelišč za boljše zdravje:

  • Spoznali boste, kako so zelišča lahko del vašega vsakdanjika.

  Po navadi ravno tista zelišča, ki jih najbolj potrebujete, rastejo v vaši okolici, vsem na očeh.

  • Spoznajte divja zelišča, ki vam bodo pomagala pri vaših izzivih.

˝Človek žrtvuje svoje zdravje, da bi zaslužil denar.
Potem žrtvuje svoj denar, da bi si povrnil svoje zdravje.˝

Dalajlama

Pozitivne posledice, ki jih lahko pričakujete:

 • bolj učinkovito ter kakovostno opravljanje opravil,
 • izoblikovanost telesa,
 • izboljšanje zdravja,
 • lažje soočanje s stresom,
 • boljša koncentracija,
 • manj bolečin v hrbtenici,
 • uravnoteženo prehranjevanje,
 • več posluha za svoje potrebe,
 • srečnejše življenje.

Po 21 dneh se boste počutili vitalno, prenovljeno in polni energije. Poleg vidnih sprememb na vašem telesu in počutju pa boste odslej upravljali  tudi z orodji in znanji, ki jih lahko v svojo vsakodnevno rutino vključite tudi v prihodnje in si s tem zagotovite, da vas telo in um podpreta na vsakem življenjskem koraku.

Kako bo izziv potekal?

Izziv Vitalnih 21 dni bo potekal tako, da boste vsak dan prejeli e-mail z navodili in posnetkom.

Začnemo 10.1.2022!

 • Vsak dan zjutraj boste na vaš e-mail prejeli do 15 minut vaj ali gradiv.
 • Posnetek ali gradivo lahko pregledate, ko vam najbolj ustreza.
 • Priporočamo  vam, da si že vnaprej rezervirate določen del dneva, ki ga boste namenili izpolnjevanju izziva.
 • Ena opravljena naloga na dan vas bo hitro pripeljala do spoznanja, kako preprosto je lahko zdravo življenje in kako tudi majhni koraki sčasoma pripomorejo k izboljšanju vašega počutja in razpoloženja.
 • Tekom celotnega izziva boste imeli našo podporo v zaprti Facebook skupini

BONUS Q&A v živo:

31.1.2022 bodo strokovnjakinje odgovarjale na vaša vprašanja

Pot k prerojenemu počutju ne rabi biti mukotrpna in dolgočasna.

4 strokovnjakinje, vsaka s svojega področja, so recept za pestro vsebino in CELOSTEN PRISTOP.

Predavateljice

Sabina

Sabina Blumauer

Sabina je podjetnica in raziskovalka, specializirana za odpravljanje težav s hrbtenico, mišicami in sklepi preko transformacije telesne drže. V Slovenijo je prinesla Gokhale metodo, ki nas uči primarne telesne drže in življenja brez bolečin v hrbtu. Kot plesalka in gibalka ima več kot 10 letne pedagoške izkušnje na področju telesne aktivnosti. Dodatna izkustvena znanja o tehnikah sprostitve in poznavanja globin človekove psihe ji omogočajo izostren čut za ljudi in celostni pristop pri krepitvi zdravja.

ziva leskovsek

Živa Leskovšek

Živa je certificirana učiteljica joge in zvočna zdravilka. Sama je šla ne glede na mladost že čez veliko ovir, ki jih ni potlačila vase, ampak se je z njimi soočila, razrešila, počistila in spustila. S tem pa nikakor ne pravi, da je že vse procesirala in da ve vse. Procesi in zdravljenje potekajo celo življenje.

Ker pa čuti, da je njeno poslanstvo, da pomaga drugim, želi svoje znanje, tehnike in pridobljene izkušnje, ki so pomagale njej, na čustveni in fizični ravni deliti in z njimi pomagati tudi drugim.

Simona Fabjan

Simona Fabjan

Nekdanja profesionalna odbojkarica na mivki in diplomirana inženirka živilstva in prehrane. Že od nekdaj je bila hrana njena druga strast in v povezavi s tem deluje tudi zdaj. V inštitutu deluje kot prehranska svetovalka za telesno neodvisnost.

dr. Katja Rebolj

Katja je nabiralka in raziskovalka, ambasadorka slovenske narave. Kot doktorico biokemije in molekularne biologije jo zanima, kako lahko izkoristimo potencial, ki ga ima Slovenija, kot ena vrstno najbogatejših držav na svetu, za svoje vrhunsko počutje, dolgotrajno umsko delo na najvišjem nivoju in trajno duševno zdravje. Katja verjame, da divje rastline, pleveli, pozabljene zdravilne rastline, rastline, ki jih lahko odtrgamo v svoji okolici krepijo povezanost vsakega od nas z naravo, kar pa je pogoj, da jo bomo trajnostno ohranjali tudi v prihodnosti.

Katja o divjih rastlinah in jedilnem cvetju uči vodilne slovenske chefe. V slovenskem in angleškem jeziku vodi delavnice za posameznike in podjetja. Sodeluje v oddajah slovenske televizije in piše članke za priznane revije. Ena njenih največjih referenc pa je prav gotovo nastop na Netflixu.

Pridružite se nam!

Pridobite znanja iz vseh teh področij, predvsem pa motivacijo, da začnete svoje počutje in vitalnost postopno in učinkovito izboljševati. 

Z našo pomočjo boste bistveno hitreje prišli do željenih ciljev na področjih prehrane, drže, postave, dihanja in športa.

Cena: 44 €

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

DDV (davek na dodano vrednost) je že vključen v ceno.

Če imate kakršno koli vprašanje, nas lahko kontaktirate po elektronski pošti [email protected].