Kako doseči finančno neodvisnost

Prvo soboto v juniju smo v Ljubljani izvedli delavnico Kako doseči finančno neodvisnost.

Z udeleženci smo se dobili v dopoldanskih urah, prišli so vedoželjni, polni pričakovanja in dobro motivirani, da pridobijo nova znanja s področja osebnih financ.

Vzdušje je bilo že od samega začetka izjemno. Ko zakomplicirane finančne stvari in ravnanje z osebnimi financami postanejo sila enostavne in ko so pričakovanja vseh udeležencev več kot presežena, potem vemo, da smo izvedli naravnost izjemno delavnico.  Znanje, izkušnje in napotke, kako doseči finančno neodvisnost, je z udeleženci delil finančni strokovnjak Matjaž Štamulak.

Več o Matjažu TUKAJ.

Svoj vtis z delavnice nam je poslal g. Franci Slovša, ki se mu na tem mestu iskreno zahvaljujemo za mnenje in dovoljenje, da lahko zapis objavimo.

“Delavnica Kako doseči finančno neodvisnost mi je dala vse tisto, zaradi česar sem se za njo odločil. Matjaž je človek z brezmejnim finančnim in življenjskim znanjem. Vse informacije deli brez zadržkov in z velikim entuzijazmom. Z delavnice sem odšel poln načrtov za prihodnost, katere bom vsekakor, tudi s pomočjo te delavnice, začel uresničevati.”